I'm back bitches!

Hei og hopp!

Jeg har ikke tenkt å blogge på lungo, fordi jeg vil starte med blanke ark. Som sikkert mange av dere har skjønt så har Sofie sluttet å blogge her... Noen har ikke tid til blogg, og det skjønner jeg godt. Blogg krever mye arbeid og tid. Men i hvert fall så heter bloggen min alexiiz.blogg.no (link nedenfor) også håper jeg vi sees der.

Ta en tur innom HER

 

//Alexandra

Ski og aking

Nå har vi netopp kommet inn etter en lang dag med masse ski og aking. Det var kjempefint i bakken i dag og akingen var kjempe gøy (viss vi ikke tar med veien opp igjen) haha, den var tung. Nå sitter vi å ser på tv og skal snart spise. Jeg tror vi skal bake i kveld. Så kanskje vi blogges i kveld.

  //meg. 

 //meg og Fanny ♥

 
 //Fanny

 ps. Oda var der også, men hun er fotograf :)

Har dere kost dere i dag?

-Sofie 

Hyttetur

Nå sitter jeg på Kvitfjell med Fanny og Oda. Nå ser vi på film etter et mega deilig bad i boblebadet. Vi har stått på ski i hele dag, men førene var ikke så bra. i morgen er det meldt sol, så det blir deilig. Har ikke fått tatt så mange bilder, men skal få tatt flere i morgen. god natt!

-Sofie

ANBEFALINGER

http://kristineam.blogg.no/

http://melissen.blogg.no/

http://kely.blogg.no/

http://werun.no/andreabadendyck/

http://nathalieogjonas.blogg.no/

http://juliemarielife.blogg.no/

http://odnorway.blogg.no/

http://fashionzebra.blogg.no/

Det er veldig mange brae blogger der ute, men jeg liker best å lese ungdomsblogger om mote. Elsker det!

Men den siden jeg liker best er http://weheartit.com/, den siden er bare best!

386199_243053022430227_114982095237321_604501_1340180321_n_large

396096_243053109096885_114982095237321_604503_2010974313_n_large

Tumblr_ltvhrikuvr1qamdn0o1_r1_500_large

Cateyesandsheer_large

Tumblr_lwo16wqafj1qka1dco1_500_large
//weheartit

Har dere noen blogger å ambefale?

-Sofie

Hytta til Oda!

Imorgen reiser jeg på hytten til Oda. Jeg gleder meg kjempe. Jeg har jo ponni så har ikke fått dratt noen steder siden før sommerferien, så det blir drit deilig. Skal til kvitfjell, og det er drit bra skiføre der nå, så det blir topp. Så nå holder jeg på å pakke.

Jeg har ikke gjort mye i dag. I juleferien er jeg ekstremt lat! så jeg dro i stallen, var der i to timer. Så var det hjem og spise, og nå har jeg ligget i badekaret i 20 år. Og nå går jeg å koser meg i pysj shortsen min og en stor hettegenser og drikker cappuccino i mens jeg pakker. Skikkelig jul.

Viss dere lurer skal jeg blogge på fjellet å. Da blir det sikkert masse mer blogging, for da tar man alltid masse bilder.
rene..men elsker dem!

Hva har dere gjort i dag?
likte dere bildene?

-Sofie


Favoritt øredobberLiker dere øredobber?

-Sofie

Julegaver!

Jeg fikk veldig mye til jul, og jeg kan ikke ta bilde av alt. Fikk masse sminke, neglelakker, neglesett, gavekort osv. Men tok bilde av det mest interrisange. Bildene er tatt på bakken på rommet mitt, så ble ikke så fine, men bedre en ingenting.


Juicy couture parfymen/pease and love/ parfymeriet


Barbermaskin til hest/ryttern


Marc by marc jacobs/vet ikke


Deborah lippmann/believe/Zant (det fins på cc vest)Smykke/vet ikkeJuicy bukse/Zant- veldig dårlig bilder, den er driiit fin

OSVOSVOSV

Veldig mange bilder.

Veldig fordnøyd med alle gavene, er dere?
Hva vill dere ha mer av i julen?

-Sofie
GOD JUL!

Sorry for ingen blogging, men det er jul og jeg har hatt mine siste tentamner, shopping av julegaver og mange turer i byen med venner. ingen tid til dere, sorry.

Julen i går var bare helt perfekt. Det var verdens beste julestemning, selv om det ikke var snø.. blææ! Hele familien var samlet og masse gaver, hihi. Jeg orker ikke vise dere alle gavene nå, har fortsatt gjester, men det kommer ikveld.Hadde dere en fin jul?

-Sofie

NYE SKO!

I går fikk jeg meg noen nye sko. Jeg elsker pumps, og jeg brukte de i dag og de er så sykt behagelige! De er veldig kule, men de har litt naggel på seg, så man må ha et kult outfit for å kunne bruke de.Likte dere de?

-SofieNORSKTENTAMEN

Flott start på en mandag... tentamen. Heldigvis så har jeg med meg god mat og varme og myke klær, det er viktig. Men det er jo deilig og bli ferdig med den da. Etter norsken skal jeg i stallen, tviler på at jeg får blogget før jeg drar i stallen. Jeg skal begynne å gi dere dagens outfit, men mitt i dag var ikke noe å vise, haha. ha en fin dag, så blogges vi i kveld.Hva skal dere i dag da?

-Sofie

Venner

Venner er noe av det viktigste i verden. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de. Alle de gærne, skjønne, søte, morsomme, spontane, flotte, baking, sladder minnene er med vennene mine. De er bare best. Jeg tenker på vennene mine hele tiden når jeg ikke er med de. De er ALT.


Baking i 7 klasse!


Hele gjengen, men vi mangler to.

Perfekt bilde av Julie.. men se hvor flinke vi var!

Det bildet her er bare best:


hah..
Vakre jente ser litt gæren ut.. hihi <3! men det var i mars!! jeg vet, vi er gærne!


17. mai!


..
Har dere mange minner med venner?

-Sofie

MOONSPARkLE!


//Den fins ikke mer. Men Escada lager nye parfymer hele tiden. Veldig gode parfymer.

Hvilken arfyme bruker dere?

-Sofie


It makes your outfit!

Armbond gjør et ekstremt skjederlig outfit, til et veldig kult, pent, fint og rocka et. Jeg har masse armbond, som jeg kan vise dere viss dere vill. I dag skal jeg vise noen som gjør et antrekk pent. Elsker de, men bruker de desverre for lite :(
Har dere noen armbond, så bruk de. Jeg lover dere noen vill si "så fine de var" og sånn. Alle syntes armbond er fine. Så gå å finn frem alle armbondene deres, også lover dere dere selv, at dere skal bruke de neste uke på skolen, eller i dag, eller i morgen viss dere skal et sted.
//vet ikke hvor de er fra, fått det første i julegave og det andre tatt fra mamma.

Liker dere armbond?

-Sofie
 

To the stable!

Nå har jeg netopp stått opp. Koser meg litt forand tv`n, og skal snart til stallen. Etter stallen skal jeg møte noen venner, får se om jeg får tatt noen bilder. Det er veldig kaldt ute, og ikke så mye snø, og det er skikkelig skipt. Jeg elsker når det er masse snø og skikkelig hvitt.
// Bildene er helt forferdelige! morningen...

Hva skal dere i dag?

-SofieBURSDAG!

Nå er det tid for bursdag! Alltid like koserlig. I dag er det June som skal feire. Først skal vi spise god mat også film etterpå. Jeg blir hentet snart så det blir bare et sjapt innlegg. Dere får bildene fra bursdagen i morgen.

Ha en fin kveld!

-SofieBeklager!

Heei!
Sorry for at jeg drive rå piner dere. Jeg har ikke noe kamera, men skal få låne alex sitt snart, helt til mitt er ferdig på peprasjon.

Nå er det jul og skikkelig koserlig. Elsker å ta bilder da, så håper jeg får delt ideene mine med dere. Har masse insperasjon. Men nå må jeg øve videre til Fransken i morgen, har så vidt åpnet boken, æææ. Håper ikke jeg er den eneste som HATER Fransk. jaja, nok om shit i julia.

Christmas-cookies_large
Tumblr_lv9pv3stj21qmclblo1_500_large
//weheartit

-Sofie


Hei alle sammen !

Helo Lungolesere!

Det er sofie her. Jeg skulle da starte med lungo fordi Alexandra trengte en pause ;)

Jeg har en ponni som jeg rir vær dag, jeg har venner jeg er med og jeg konkurerer mye. Så det er ikke sikkert jeg alltid får blogget, men bedre med et en ingen?

Jeg gleder meg til å blogge for dere, og håper dere også liker det jeg skriver. Har blogget på mange blogger før, så jeg er ikke helt fersk.

Nå skal jeg ha jentekveld, og kanskje det blir noen bilder der. vill bare si at jeg har et canon kamera som ikke altid gjør som det skal, plutselig tar det bilder, og plutselig ikke -.-

Ha en fin kveld!Jeg skal fikse designe også!

- sof

TAKK FOR ALT!Jeg har en dårlig og en god nyhet., den dårlige er at jeg sier takk for meg på lungo. Det har gått mye opp og ned med bloggingen på lungo i det siste. Dette er på grunn av masse skole, lekser og andre ting som skjer i hverdagen hos en 14 åring. Det er vanskelig å få presset inn innlegg på denne bloggen. Blogging skal være en hobby, ikke stress og mas. Etter å ha startet en Kjendis blogg fant jeg ut at jeg likte det mye bedre, siden jeg syntes etterhvert at det ble så kjedelig og blogge om meg selv.

Men jeg vil takke de som har fulgt meg fra første dag (6.april), de som har kommentert hyggelige kommentarer, støttet meg og likt og lese om mitt normale tennåringsliv. Jeg sier takk for meg for denne gang, men kanskje fremtiden vil vise meg tilbake,hvem vet? 

Men den gode nyheten er at lungo.blogg.no fortsatt blir en blogg som kommer til å bli oppdatert i hvertfall en gang om dagen. Lungo overlever til og med uten meg, er ikke det bra? Jeg kommer i hvert fall til å følge Sofie her på bloggen og håper du også gjør det. Og igjen, tusen takk for alt dere har gjort for meg. Dere er herlige, og håper dere er like herlige mot Sofie. Love u♥

følg meg på http://jdbstorys.blogg.no - hvis du liker Justin Bieber ♥

eller følg meg på http://odnorway.blogg.no - hvis du liker One direction♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

LYKKE.

Hihihi, i går da jeg kom hjem lå denne herligheten på senga mi! Min snille mormor hadde gitt meg og lillesøsteren min en hver, ahh gleder meg allerede til lørdag! I morgen er det matte tentamen og på torsdag er det engelsk, så mye av tiden min går nok til pugging. Derfor kommer bloggingen til å ikke bli så bra fremover, men skal prøve mitt beste!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Priuritering

Skolen tar så mye tid, utrolig nok har vi tentamen til neste uke og det er mye å øve til bl.a vanlige prøver også. Derfor blogget jeg ikke i går, og uansett hadde jeg ingenting å blogge om. Ja, jeg syntes det er kjempe gøy å blogge, men det bruker så mye tid. Du må først og fremst finne noe å blogge om, så ta bilder ( og det er ikke alltid det er noe å ta bilde av), legge de inn på maccen også helt til slutt laste de inn i innlegget som tar utrolig lang tid noen ganger, så nei, et innlegg tar ikke 5 min å skirve, da hadde jeg blogget sikkert 10 innlegg om dagen. 

lover at bloggingen skal bli bedre i helgen!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

My favorite quotes

Hihi, i ste så ryddet jeg i en sånn skuff ting på rommet mitt. Jeg kaster gamle bøker, prøver and so on. Helt til jeg finner et ark fult av hjerter og en slurvete tekst, der finner jeg disse sitatene. Eller jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle de, dette var sikkert noe jeg fant på nettet den gang:)

Hva syntes du om sitatene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Helt frelst

 

oh-my-bieber jeg har aldri luktet noe så godt! Absolutt favoritt parfymen min. Den lukter så friskt og godt på en ubeskrivelig måte. (Hvis det ga noen mening) Er i alle fall veldig glad den endelig er min, har lengtet etter den så sykt lenge. Kort fortalt så fikk jeg vit at Celestina skulle til lodnon med dansingen (tror jeg) og da var jeg kjapp på tråden og spurte om hun kunne kjøpe someday til meg ettersom at den ikke finnes i Norge. Det har gått sekunder,timer, dager, uker før jeg endelig fikk den!

Hvilken er din favoritt parfyme?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Gårsdagens innkjøp

Jeg og mamma dro på et shopping senter i går, ettersom at jeg hadde en tilgadelapp som snart gikk ut. Jeg kjøpte disse tre neglelakkene. Eller, den i midten er neglelakk, den til venstre er sånn som "matter" ut neglelakken og den til høyre er en primer. Har den på nå, og prøvde å ta bilde av det, men det så ikke så bra ut på bildet, så jeg vil ikke lege det ut. Neglene mine er matt med en kind of gull/sølv glitter farge. 

Hvilke farger liker du på neglene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Det beste med iPhone

Nå har jeg hatt iPhonen min i et halvt år (har allerede sprekker ;(( ). Og jeg er kjempe fornøyd, det er helt klart den beste mobilen jeg noen sinne har hatt. Det eneste negative er vel at når mobilen ringer, henger den seg noen ganger opp og det går ikke ann å svare. Få negative ting ut av verden og frem med de positive: man kan bytte deksler. Så om jeg er lei av foreksempel den helt til høyre kan jeg bare bytte, eller evt. kjøpe meg en ny en! Jeg er tre nå, den helt til høyre bruker jeg hvis jeg er veldig glad og vil føle meg litt jentete. Den i midten bruker jeg når jeg bestemmer meg for å være sikkelig kjedelig, mens den helt til høyre bruker jeg når jeg er belieber. Belieber er jeg vel hver dag, så det ble en feil forklaring. 

Har du iPhone?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

BILDER DERE HAR LENGTET ETTERHahah, når jeg ser tilbake på disse bildene må jeg bare le. Jeg var så klar for å stripe håret mitt, og fikk egentlig sjokk da jeg så hvordan jeg så ut etterpå. Typisk D-town, er det ikke det man kaller det? Er fornøyd med den hårfagen jeg har nå, og det er jo det viktigste. Hadde egentlig aldri tenkt å legge ut disse bildene, men siden noen spurte, så klart jeg ikke motstå.

Er du fornøyd med hårfargen din?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

VIDEOBLOGG

Like?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

TREN SOM VANESSA HUDGENS

Vanessa Hudgens (21), som vi alle kjenner så godt fra «High School Musical» er blitt svært sporty i det siste. Hun ser rett og slett bedre ut enn noen sinne. Her får du hennes treningshemmeligheter.

Skjønnheten holder til i det fasjonable L.A, hvor hun sier hun får mer enn nok treningsmotivasjon. Der er menneskene kjent for å ha et sterkt (og noe usunt) fokus på helse og skjønnhet, og hun har latt seg rive med.

Hemmeligheten til superkroppen hennes, er og ikke ta noen snarveier, i følge fitness-diet.com. Vanessa er ikke ekstrem når det gjelder kosthold, og når man er såpass ung kan man tillate seg å slurve litt mer. Regelmessig trening og et normalt og sunt kosthold er det eneste man må holde seg til når man er ung. 

«Sucker Punch» - stjernens favoritt-trening er pilates og kondisjonstreninger med sykling. Hun er nøye med å ha en balansert treningsrutine, og trener fire-fem ganger i uken i ca en time. Slik brenner hun fett, definerer musklene og holder seg i form. 

Hun holder seg også unna ferdigmat, så prøv og unngå fritert gatekjøkkenmat, og ta med deg sunne matpakker. Grove brødskiver med skinke, salat og tomat og et eple til dessert, er en helt optimal lunsj.

Kondisjonstrening er spesielt bra for å roe ned, og kvitte seg med stress. Sliter du for eksempel med en vanskelig skoleoppgave, kan en joggetur etterfulgt av yoga, gjøre underverker. Dette hjelper nemlig kroppen å slappe av.

//Topp

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Håret.

Det var vel egentlig ikke helt sånn jeg tenkte at håret mitt skulle bli, jeg ville at stripene skulle være honning farget, noe frisøren tydelighvis ikke forsto. Det er dårlig kvalitet på bildene, siden det er såpass mørkt på badet nå. (Skal farge tilbake på mandag, forhåpentlighvis) I dag har jeg vært opptatt i hele dag, vært på jobb i flere timer og pugget til samfunnsfagprøve resten av dagen. Sikkelig kjedelig stoff i samfunnsfagen nå, Imprealisme, liksom? Hvor og når skal jeg få bruk for det liksom? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Off to work

vakkert!

 

Da stikker jeg på jobb, er hjemme igjen rundt fire. Da skal jeg ta litt bilder til dere så dere kan se det nye håret! ;O

Snakkes!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

NY LINK

ser du samme bildet øverst i venstre gjørne? Trykker du på den kommer du til MIN, STINEHAUGAAN.BLOGG.NO og ELINE sin JUSTIN BIBER BLOGG! Fikk den av Stine som har samme, dødskul! :) Håper du tar en titt!

Nå skal jeg til frisøren og stripe håret mitt lysere, wish me good luck♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN

INSPOBILDER

Nå har jeg nesten akkuratt kommet hjem fra bursdagen til mormor, 61år a gitt! Vi spiste deilig sushi middag sammen med hele bøttefamilien, veldig koselig. June glemte selvfølgelig å ta med kamera på skolen i dag, men skal spørre om jeg får låne stemoren min sitt. Da blir det forhåpentlighvis hverdagsminke video:)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Har rett og slett ingenting på lager.

Har rett og slett ingenting å skirve om, like kjedelig som lekser og skole hver eneste dag. Eller jo, Mathilde var her i ste. Det var kos, og jeg gleder meg til Fanny kommer hjem fra London. Har forresten tenkt å ha videoblogg snart, må bare låne kameraet til June, så alle må be June om å ta med kamera på skolen i morgen ellers glemmer hun det. Klassikern♥

Hva vil du at jeg skal videoblogge om?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

BILDER FRA RIHANNA KONSERTEN

dårlig kvalitet, siden det er tatt med iPhone:)

 

I køen på vei inn i Oslospektrum:

Til oppvarmingsband var Calvin Harris der, men etter han så tok det en hel time til Rihanna kom på scenen. Ganske lenge når man hadde stå plasser, men det var jo selvfølgelig verdt det når hun først kom ut på scenen:)

Uten zoom, hadde VELDIG bra plasser.

Virkelig en helt ubeskrivelig konsert og virkelig et minne jeg vil glemme sent. Den dama rocker! Flere som var på konserten?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

RIHANNA KONSERT

æææ, tenk at JEG skal på Rihanna konsert. Og det gjør det enda bedre at jeg skal med Sofie, bestevenninnen min♥♥ Jeg fikk vite på mandag at vi kunne skaffe oss billetter, helt sykt. Jeg hadde tidligere sett etter billetter, men da var det utsolgt så jeg ble helt i hundre da jeg fikk vite det. Det har enda ikke gått opp for meg, men jeg gleder meg som en liten unge♥

Flere som skal på Rihanna konserten i kveld? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

"Hvordan sminker du deg?"

"Hei! Digger bloggen din, jeg har et spørsmål: Hvordan sminker du deg?" - Leser.

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk, egentlig til alle som sier at de liker bloggen min. Dere er herlige♥ Kan prøve å forklare hvordan jeg sminker meg, men kommer med sminkevideo snart!

1. Først tar jeg på meg fuktighetskrem, for at huden ikke skal bli så tørr. Jeg fortsetter med en lett foundation for å jevne ut huden, også pudrer jeg lett over med et solpudder for å sikre sminken.  2. Jeg markerer øynene oppe og nede med en mørkebrun/svart eyeliner.  Så pleier jeg å duse ut med en q-tips, og legge til litt mørk øyenskygge oppå. Så bruker jeg en maskara fra Max Factor. 3. Til slutt frisker jeg opp kinnene mine med en svak ferskentonet blush og en lys shimmerøyenskygge i kinnene for litt highlight.Vil du ha sminkevideo?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Tatto : Sommerfugl

Kjøpt på Standar i Oslo.

Hei søte lesere:-)

Nå skal jeg stikke ut for å møte Maud, Philippa àka Pippa og Fanny. Skal bare høre litt på under the mistletoe først, den er helt fantastisk! GO AND BUY UNDER THE MISTLETOE!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens lille nytelse


Smoothies til frokost = herlig! Smaker så sunt og godt:)

Flere som liker smoothie til frokost?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

It dosen't mean I'm happy-ALEXANDRA SCHOUTEN

UNDER THE MISTLETOE ER KJØPT

Herregud, jeg har ikke ord som kan beskrive denne følelsen. Jeg får helt tårer i øynene fordi cd'en er så utrolig bra, en helt utrolig cd'e med så utrolig mange fantastiske sanger. Jeg måtte jo selvfølgelig løpe å kjøpe albumet rett etter skolen i dag, siden den kom ut i dag. Helt utrolig at den kommer ut i  Norge før USA! Go and buy UNDER THE MISTLETOE på nærmeste platekompani!


Har også hengt opp noen få plakater i dag, ble det ikke fint? 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

@school

wow!

"Hei bestepusen. Kan du ta med kamera i morgen sånn at vi kan ta bilder i friminuttet? Vær så snill!? Siden du har så utrolig bra blogg og siden du er verdensbeste bestevenn<3" -June. Hvordan kan jeg motstå denne fristelsen? Når hun til og med kaller meg for bestepusen er det noe hun virkelig vil. 

Hva syntes dere om bildene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

NYE UGG

'Hvordan utaler man Acne?' - Leser. 

Vanskelig å forklare, men skal prøve så godt jeg kan. A-K-N-E, rett frem akne liksom. Haha, okey ganske lett. Skjønte du det?Liker veldig godt fargen. Har lenge ønsket meg disse og er super fornøyd! Og JA, jeg vet at Justin Bieber ikke liker jenter med Ugg, men jeg liker ikke gutter med øredobber, men jeg liker Justin selvom♥ Selvom han ikke liker det, betyr det ikke at jeg ikke kan like det. Alle mennesker er forskjellige, og like godt er det!

Hvilken farge liker du best på Ugg?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

THE BITCH IS BACK

Ganske random, men jeg har savnet å blogge på lungo. Har hatt tanker om å slutte her, men det legger jeg bak meg. Å blogge her er en hobby, og er noe jeg trives med! Så lett blir dere ikke kvitt meg. THE BITCH IS BACK!

Savnet meg? hehe

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Ja, jeg lever

Hei folks!

Okey, jeg er ondskapsfull, i know. Dere søte små går inn på bloggen også er det samme innlegget hver gang dere oppdaterer, I know the feeling. Grunnen er at jeg har mistet inspirasjon, og syntes rett og slett at det er slit og ta bilder, legge de ut på bloggen også sitte og skrive et langt innlegg og poste bilder. Pluss at min andre blogg går så bra nå, og da frister det å blogge, da er det mye mer morsomt. Jeg tar en liten pause fra lungo nå, håper dere forstår. blogg skal være en hobby, ikke masete og kjedelig. BESØK MIN ANDRE BLOGG HER

Syntes du det er dumt at jeg tar en pause?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Forelsket

Du kan kjøpe den på Itunes HER. KJØPKJØPKJØP! Ligger på #1 allerede♥ #Proudbelieber

Hva syntes du om Mistletoe?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

@Fanny

Hæællæ! Vi har ikke fritids, sååå don't ask... :-) Snakkes!

Hva skal dere i dag, søte små?

-ALEXANDRA SCHOUTENher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits