Koselig dag

Hei og hopp søte lesere ♥

I dag tok jeg og Sofie på oss skoene og gikk bort til Drammenshallen, en sikkelig søndagstur! I drammenshallen var det turnkonkurranse og siden jeg blogger med Stine på en jb blogg, så var det jo perfekt å møte henne der. Kan dere se på første bildet at en turner trynte? Syntes sikkelig synd på henne, og fikk det tydlighvis på bilde! Vi satt og så på i en og en halv time før vi forlot stedet og gikk over broen for å se på kino. Anbefaler og se Twilight, en var veldig bra. 

Har du sett Twilight?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hola chickas!

Jeg lever! Har rett og slett ikke orket og blogge, det er mye stress og blogging skal jo være en hobby? skal det ikke? Åjo! Derfor skal søte Sofie pusen blogge for meg i en uke fremover *applaus*. xD^^:* Her er noen bilder fra pepperkakebakingen, før sofus kom!

Hva syntes du om bildene? ^^xD:** (fjortis humør)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

T.G.I.F

Thank God It's Friday!


Heey verdens beste puuuser! xD^^;** 

Nå koser jeg meg med en sikkelig digg middag, nemmelig ost og kjeks! Ahh, love♥ Skal prøve noe nytt etterpå, så dere får glede dere masse til å se hva jeg har kjøpt.

Liker du ost og kjeks?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

2 cool 4 school

På skolen i friminuttet i går på skolen, vi er sykt kule på skolen! Har forresten ikke så mye å blogge om for tiden... Flott Alexandra, det er sånn vi liker det!

Hva vil du lese om?
-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sushi date + kino med søtnosene

I går dro jeg, Fanny, Mathilde og Philippa akà Pippa inn til Oslo etter å ha overnattet hos Fanny. Eller hos Fanny var det meg, Mathilde og Oda, men what so ever. Vi hadde planlagt lenge å dra på sushi date, og det var kjempe koselig. Etter sushidaten tok vi trikken ned til National og så på The help (Barnepiken) på Vika kino. Anbefaler filmen på det sterkeste! Masse latter og ikke minst tårer. Alt i alt, en helt perfekt dag♥

Hva gjorde du i går?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

2 cool 4 school

Da er jeg ikke klar for først dag etter høstferien, egentlig. Etter sommerferien var det motiverende siden det liksom var høstferie mnd etter, men nå er det søren meg helt til Jul. Jul liksom? Det er to og en halv mnd + fem dager, skolen forventer så mye. Jaja, bare å stå på, snart tentamner og en haug med prøver. Look forward to it! 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

On my way

Hei søtinger!
Nå har jeg dratt fra skolen og sitter på vente rommet hos legen. Ikke mye å gjøre her siden det bare er kjedelige (OG gamle) blader her, leker og Lego. Blablabla, snakkes!

Hehe, snakkes!!

Klar for fredagen

Da var det fredag, denne uken har gått veldig fort! Etter skolen i dag skal jeg med Mathilde og Fanny til Oslo, blir kos. Slutter halv tre på skolen og starter kvart på ni, laaang dag. Altså fem timer og tre kvarter om hjernen min regner riktig. Håper alle får en superduper dag, snakkes senere! Btw: del to er lagt ut på jdbstorys.blogg.no . 


Smiiiile!

 

Skal du på skolen i dag? eller har du vært?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN 

Meg og Justin Bieber

Først vil jeg bare si at jeg sliter litt med å kommentere tilbake alle bloggene deres nå for tiden. Lekser og skolen står i fokus. Men relax, jeg kommenterer tilbake på de fleste. Er utrolig takknemmelig på kommentarene deres, så bare å fortsette. Det er det som gir meg blogglysten, smilet og sommerfuglene i magen.Meg og Justin på TCA ♥♥

 

...Eller jeg skulle ønske. Herregud, han er bare for hot, smelter hver gang jeg ser på bilder av han. Og nei, han er ikke homo selv om han har hull i ørene, hinthint til Axel. 

 

Liker du Justin Bieber?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Kos dag

Hei søtnoser!

Nå kom jeg nettopp hjem fra kino sammen med Pappa, søss og kjæresten til pappa. Vi så Til siste hinder, utrolig kjedelig film for de på min alder. Ikke en film for meg. Etter filmen gikk vi å spiste pizza, veldig koselig dag!

Hvordan har din dag vært?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hva gjør dere i dag?

Photo Booth! Haha, slapp fisken sjæl.

I dag skal jeg med pappa, kjæresten hans og søss inn til Oslo. Vi skal spise sushi og gå på kino, tror jeg. Blir i hvert fall kos! Nå ringer pappa på døren, må løøøpe!

Hva gjør du i dag?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Klar for skolen

Hei og hopp! I dag starter vi ti på skolen, ganske chill eller hva? Ja. I går var det en lang dag, siden jeg sto opp syv. Og syv er midt på mørke natten i min døgnrytme, må vel vende meg til det. Dagen i går gikk ut på å få informasjon og skap. Leksefri uke, vi har chille lærere.

Hvodan var din første skoledag?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

En dag du er litt deppa eller lei?

Dette er litt flaut å innrømme, men når jeg er lei meg, sur eller deppa setter jeg iPhonen min i en høytaler. Setter på max volume og later som jeg er en kjendis til sangene til Justin Bieber. Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å leve livet som en kjendis. Så hvorfor ikke late som? Krangler jeg med venner, familie eller andre personer tar jeg meg en liten tur til drømmeland og lever livet der.Hvordan er du i ditt drømmeland?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hva gjør du i kveld?

God kveld!

I kveld skal jeg bare slappe av. Lese historier på jdbnorway.blogg.no, kommentere tilbake på deres blogger, se film, redigere morgendagens bloggvideo og rett og slett nyte nest siste dag av sommerferien. Blir deilig å se alle folka på mandag, og komme tilbake til hverdagen. Ikke missforstå meg, jeg liker ferie bedre enn skolen. Men jeg er klar for 9. 

 

Hva gjør du i kveld?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Ønske meg lykke til?

 

Jeg er nå med i en konkurranse på >jdbnorway.blogg.no<. Premien er Someday, parfymen til Justin Bieber. Og dere vet jo at jeg er den største belieberen her på jord. Rart jeg ikke lager en jb blogg, men tilbake til poenget. Bli med i konkurransen, og si at jeg fortjener den sykt, haha. Neida, joda. Snakkes, verdens beste lesere♥♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTENRotte haler? - hahahahHahahaha, okey. Da jeg gjorde dette døde jeg. Flere kommer sikkert til å tro at jeg hermet etter Kristine fra Kristineam.blogg.no, og vet du hva? Det gjorde jeg. Måtte bare prøve det, og det var utrolig kult. Hahaha, klokken ett på natten, overtrøtte og lage en rotte hale på venninnene dine? Da kan det ikke bli mer morsomt. 

 

Har du laget rotte haler på venninnene dine?

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Endelig samlet igjenDet er et eller annet rart med blogg.no nå. Får ikke lastet opp flere bilder, men resten kommer senere:-)

 

I går våknet jeg opp hjemme hos Fanny sammen med Oda. Vi dro inn til byen sammen med Solveig, og nå har vi akkurat stått opp her hos Solveig sammen med Maud. Ja, jeg, Oda, Maud, Fanny og Solveig overnatter. I går var vi i frognerparken og tok en del bilder, for å si det mildt. I dag vet jeg ikke hva dagen bringer, men vi snakkes i hvert fall senere. Håper alle søte små lesere får en fantastisk dag!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Bilder fra livesendingenHer har celestina tatt en bilde fra tven tror jeg. Haha.

Ja, i går var jeg på nrk1 som sikkert mange av dere fikk med dere. Jeg fikk høre i ettertid at det så ut som at jeg var nærvøs og skalv. Men det gjorde jeg ikke. Det var døds kaldt, siden dette var ved vannet. Det var ikke inne, for de som trodde det. Et åpent sted, ute ved vannet, hvor det blåste masse. Så nervøs var jeg ikke. Jeg var der åtte for å bli sminket og informert om hva som kom til å skje. Sminken var fin, men ikke helt meg. Om jeg skal si det sånn. Så jeg syntes jeg ikke lignet helt på meg da jeg kom hjem for å se opptaket. Men for en super dag! ♥

 

Så du meg på tv? Syntes du jeg så annerledes ut?

Jeg lever

Hei søte små.

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget, travel hverdag. Noe sikkert flere bloggere enn meg sliter med. Det har blitt lite tid til blogging. I går kveld var jeg på bursdag hos Sofie, utrolig kos. Og i kveld er det en stor dag for meg. Jeg skal live på sommeråpent sammen med Rikke, en av arrangørene fra paraden. Hun virker superhyggelig og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne. Vi skal møte opp åtte for å bli sminket og klar til showtime som er klokken 21:30. Vil du se meg live på tven? SKRU PÅ TVEN KLOKKEN 21:30 på NRK1!

Er du interessert i å se meg live på nrk1 klokken 21:30?

Klar for parade
Da er jeg klar for Bieber parade!  Skal ta bussen bort til oslo nå. Gleder meg kjempe masse. Beliebers er så utrolig koselige. Møtte noen av de på onsdag, så det blir koselig å se de igjen. Flere enn meg som skal på bieber parade?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Få 2 kommentarer tilbake!

I dag rundt kokken fem fikk jeg vite at en fra nrk1 hadde først ringt bestemor og så pappa, ettersom at begge to har likt etternavn som meg. De vil ha meg med på live show sammen med tre jenter som arrangerer bieber paraden som er i byen i morgen. Vi skal møte opp klokken åtte på mandag, bli sminket og gjort klar til showet som starter klokken 21:30. Alt jeg sa som skulle komme i går på tv, er blitt flyttet til mandag. Noe jeg også gikk vite i dag. Om det er noe du lurer på ang. dette legg igjen en kommentar eller send meg mail på lungo@hotmail.no (ikke com!!!). Spør i vei, tenker jeg svarer i morgen eller søndag.

Noe du lurer på?

 

-ALEXANDRA SCOUTEN

Dere må bare seHaha, nå må alle sette tven sin på NRK1. Sommeråpent har startet og hele familien sitter spent og venter på at belieberne skal komme. Jeg vil garantere dere at dere ser meg i "I ♥ Justin Bieber" genseren min! Enjoy♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Livet i osloHei søtnoser. Sorry for sen blogging.

I dag har jeg vært i oslo sammen med mamma, senere møtte vi mormor og gikk litt rundt i Bokstadveien for å få litt inspirasjon til høstklær. Ble helt forelsket i masse klær, det er veldig vanskelig for en som meg og dra fra oslo uten en pose full av masse klær. Haha, shoppeholikern... Neida, joda. Så gikk vi å spiste sushi og drakk en kaffe for å få igjen varmen. Kaldt ute nå, uffamei. Kommer outfit bilder senere i dag. Stay tuned.

Er du en shoppeoliker?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Innspillingen til Sommeråpent

Hei dere! 

I dag har jeg vært i Oslo på innspilling til sommeråpent som går på NRK1 i morgen klokken 21:30 sammen med mange andre herlige beliebers. Det var supergøy, vi danset, sang og gikk og spurte randome folk på gaten om de ville bli med på paraden som er på lørdag. Om du har mulighet. MÅ du komme, det kommer til å bli kjempe bra! Arragementet ligger her http://www.facebook.com/event.php?eid=111200078978127 . Så join oss!

Haha, for en utrolig bra dag. Etter innspillingen dro vi til Narvesen med Celestina og Karoline for å kjøpe bieber blader, ble helt sinnsykt glad og vi sto og hoppet og skreik når vi så det. De eldre menneskene der inne så litt rart på oss. Utrolig gøy da.  Fikk ikke tatt bilde av hele gruppa som var der, fordi jeg glemte helt kameraet mitt mens vi danset og sang.

 

Hvordan har din dag hvert?


 

Look

Se hva jeg har kjøpt! Jeg fikk den i dag, og er utrolig fornøyd, kanskje litt stor, men det er jo bare super digg å ha den litt baggy. Passer perfekt til litt daffe dager, justin bieber ting og tentamner. Og den har autografen hans på seg! Love it. Denne skal jeg ha på meg på sommeråpent i morgen. Har akkurat lært meg ferdig dansen og er helt klar med plakaten. Har du lik genser?  Hva syntes du om den?


Lovee Alexandra ♥

Sommeråpent God kveld!

Gleder meg allerede helt sinnsykt til i morgen. Forrige gang jeg var sammen med mange andre beliebers ble det sikkelig god stemning. Da var det grilling som var på lista, nå er det sang og dans. Vi vil komme på tv på tordag klokken 21:30, så om dere vil se meg og mange andre beliebers på tv, sett på NRK1 på torsdag. Dette blir filmet i morgen og jeg har fått med meg Cassandra! Så det blir kos. 


Hva søren!??

?

Var på vei ut for å nye solen for en liten stund siden. Så hørte jeg et lyn og så et stort torden. Liksom, du vet når du føler at du lukker øynene dine i et sekund. Da var det rett over oss! Det tok et sekund før tordnet kom etter lynet. Helt sykt. Føst var det strålende sol og så plutselig haggel, torden & lyn? utrolig hvordan norsk sommer er. Sjekk bloggen min i kveld, må bare vise 

Hvordan vær har du i dag?

- ALEXANDRA SCHOUTEN

Stikker på sushidate


Joho! Har gledet med masse til å se igjen Sofie & June. Har ikke sett dem på sikkert en månde, og det er jo litt uvant når jeg ser dem hver eneste dag på skolen. Vi skal gå å spise sushi, eller i hvert fall jeg. Så det blir sikkert noen bilder derfra senere i dag. Håper alle får en fantastisk ettermiddag!

 

Lovee Alexandra ♥

Helt måløstDet er så utrolig trist, men samtidig veldig vakkert. Å se hvordan byen har blitt til et blomsterhav og ikke minst se folk i sorg. Jeg dro inn til Oslo i går sammen med familien min, det er noe helt annet å se det på ekte enn på tv og på bilder gjennom nett og andre personer. Vi var også inne i domkirken, der tente vi lys og skrev brev. Samfunnet vårt har aldri stått så nærme som det gjør nå, og som alle andre sier, er jeg stolt over landet mitt. Hvordan vi har taklet denne situasjonen sammen.


Chanel

I dag da jeg sto opp kom jeg på å tenke. Jeg har jo en blogg! Beklager at jeg ikke blogget i går, hadde rett og slett ikke tid, og var ikke hjemme før i ni, ti tiden. Mamma, Vegard og Isabella kom hjem fra kypros i går, brune som bare det. Og jeg og søsteren min sto med "VELKOMMEN HJEM" plakat på Gardermoen. Hehe, godt å se dem igjen etter to uker. Jeg fikk også Chanel 513, noen kjempe søte armbånd, smykkeskrin og masse tyggis. og jeg er super fornøyd. Elsker den fargen, og det som er så bra er at chanel lakkene holder lenge. 


ååå, så lekre fingre jeg har. 

 

Flere enn meg som liker chanel?Min aller føste gang
Hei dere!

I dag har jeg sittet i bilen i nesten tre og en halv time... Med to stopp da! Dette er min aller første gang på Geilo om sommeren, og det er utrolig koselig her når solen titter frem. Det er da man kjenner at fargen begynner å komme litt mer. I dag har vi vært å badet i en bekk, spist middag og skremt sauer. Haha, for en herlig dag! Hvordan har din dag vært?

 

Lovee Alexandra ♥

Iskaffe i stekende sol? -Ja takk!

Solen skinner og gradestokken står på over 30 grader. Det er da det frister med en ordentlig god iskaffe. Ligge i solsengen ute på terassen, steke i solen og kose seg med en kjempe god iskaffe. Det er livet. Jeg har blitt en iskaffeholiker de siste fem dagene, det må være det beste som finnes. Av drikke i hvert fall. Og med en t-skje oboy, blir den himmelsk. Flere enn bare meg som liker iskaffe?

 

Nytt objekt

FØR:NÅ:


Johoo! Nå har jeg endelig fått meg en linse som jeg kan zome langt med + at jeg har fått bort et sannkorn jeg har klart å få inni kamera (!?!?!) Nå overnatter jeg med Cassandra etter en koselig dag med med hun og Leo. Vi så på neversaynever, og vi klarte å tvinge leo til å se på den. love it. 

 

Lovee Alexandra♥

Endelig

Helt siden jeg fikk vite at Justin Bieber skulle lage en film har jeg gått å ventet i evigheter på at filmen skal komme til Norge. Den kom ut i USA 13.mai 2011 og for tre dager siden kom den hit. Jeg fikk med meg pappa ned til byen og så kjøpte vi den, jeg skal nok få han med på å se på den. Han som jobbet i butikken så at jeg hadde et stort smil om munnen når jeg kjøpte den, og sa at jeg kunne få med et bieber fever armbånd siden jeg så ut som en sto belieber. Heeerlig ♥ Har lenge ønsket meg en sånn. Senere i dag kommer det noe jeg må vise dere! Så stay tuned.

Lovee Alexandra♥

Endelig tegn på sommer


Soool. I dag har det vært en veldig deilig dag her i Oslo.  Jeg har slikka sol som bare det, og chilla ute. Jeg har også vært på Drammensbadet. Og nei, jeg har ikke tilbringet denne soldagen inne i en svømmehall. Det var flere basseng, sklier og leker utendørs. Avsluttet dagen med middag with the whole family oppe hos bestemor. Desverre går det ikke å laste opp flere bilder... Snakkes

 

Lovee Alexandra♥

I GdanskWow, Gdansk er en herlig by. For dere som ikke vet det, ligger det i Polen. Jeg trodde det skulle være veldig annerledes her, men jeg føler at jeg er i syden når vi er på stranda og i gamle byen. En utrolig koselig by. Klokken syv skal vi ut å spise middag med the whole family, så det blir sikkert kos. Vi snakkes i morgen da!

 

Loveee Alexandra ♥

@gardemoen

Hey dere!
Nå drar jeg til Polen fordi pappa skal gifte seg. Nå bloggr jeg fra 3G, så jeg beklager bilde str. og kvaliteten. Men det er jo bedre enn ingen blogging. Snakkes når jeg er i Polen da!

Loveee Alexandra <3

Favoritt lunsjÅåååå, jeg får så kjempe lyst til å løpe bort på kjøkkenet for å lage en Cæsar salat nå. Da jeg var i Split som er i Kroatia spiste jeg denne herlige Cæsar salaten til lunsj nesten hver dag. I denne salaten var det forskjellig salater, kylling, krutonger og revet permesan. Det går jo selvfølgelig også ann å putte oppi hva du føler for. Jeg elsker Cæsar salat fordi det er sunt & godt! Liker du det også?

 

Loveee Alexandra ♥

TUSENFRYD

God morgen!

Nå stikker jeg på Tusenfryd sammen med to av tantene mine, morfar, fetter og lillesøster. Det blir sikkert superkos, så da snakkes vi senere. Håper dere alle får en superduper dag, enten det er regn eller sol. Snakkes!

 

Loveee Alexandra ♥

STALLEN

Hei dere!
Tenkte jeg skulle vise dere et bilde fra når jeg og Sofie var i stallen. Det ble bare et bilde, ettersom at jeg ikke var der så lenge. Jeg fikk sett deb nye ponnien hennes, men fikk desverre ikke bilde av den... På bildet ser dere en annen hest. Senere i dag kommer det et langt innlegg, Nå skal jeg fortsette å slikke sol og kjøre tube!

Hvordan er været ditt i dag?

BESØKSe hva jeg hadde inne for noen dager siden. Den prøvde å komme seg ut, og ble liv redd når du tok den i hånkle for å hjelpe den ut. Heldigvis gikk alt bra med den. 

 

Har du hatt en fugl inne hos deg før?

DA STIKKER JEG TIL SOFIE


beste!

 

Da stikker jeg til Sofie, jeg kommer til å overnatte der og jeg gleder meg! Hun overnattet her i natt, og nå skal jeg hos henne. Vi finner alltid på noe gøy og kjeder oss aldri et sekund. Det er det man kan kalle en bestevenn, en man aldri kjeder seg med. Og selvfølgelig en man kan stole på. Nå skal ikke jeg drive å bable lenger, hehe.

 

Vi snakkes!

 

NÅR INGEN ER HJEMME

I dag var ingen av venninnene mine hjemme og solen tittet frem innimellom. Da er det egentlig godt å ha en bok å lese på. Jeg er lite fan av å lese en bok, men når jeg finner en bok som interesserer meg så er det ikke så kjedelig lenger. Desverre skjer ikke dette ofte. 

Liker du å lese?

SOLDAG

Nå kom endelig solen frem fra en sky himmel som har vært skyete helt siden i dag tidelig. Så nå skal jeg ut å slikke sol. Jeg blir så glad når solen skinner og jeg kan få litt mer farge. Livet ♥

 

Er det sol hos deg?

GOD MORGEN, SUNSHINES!I dag skal jeg tilbringe min dag med Sofie! Det blir superkoseli, jeg er ikke helt sikker på hva vi skal enda, men det blir koselig, vi har det alltid gøy. Håer alle dere søte lesere får en superduper dag:-)

 

Hva skal du i dag?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits