Pakke i posten

I dag fikk jeg denne pakken i posten, er kjempe fornøyd til nå og kanskje det blir fler bestillinger etter hvert. Dette er da fra e.l.f . Det er kjempe billig! Det blir nok en andmeldelse med video etter å ha prøvd det ut noen uker, så stay tuned. I dag har jeg først og fremst ligget ute i solen med full musikk og vært med familien. Så tok jeg og mamma en tur i butikken og innom et shoppingsenter for å sjekk om de hadde First Step 2 Forever, men de hadde den ikke før på torsdag! Da får jeg den sent fra oslo, luksusliv. 

Har du sminke fra e.l.f ( eyeslipsface) ?

Outfit 29.04.11Topp// Hollister  Shorts // Zara  Ballerina // Juicy 

Hva syntes du om mitt outfit?

Life on the beach.
I går var jeg barnevakt for den herlige fetteren min til sent på kvelden, så da ble det desverre ingen tid til blogging. Vi spilte spill, spilte wii, lagde dette hjertet nede på stranden sammen, hørte på musikk og leste bok ute i en hengekøye. Han er herlig ♥ Pluss at jeg driver å øver til mattetentamen som er til neste uke. Noen som kan fortelle meg hvor jeg legger inn filmer på en macbook? så skal jeg komme med spørsmålsrunden så fort som mulig! Send meg melding på blogg.no eller kontakt meg på lungo@hotmail.no. 


I love you

Canon EOS 1000D

I går var det bare øving til mattetentamen som er på fredag neste uke, jeg gruer meg. Eller jeg var ute med lillesøsteren min og tegner med kritt også da, og hoppet litt på trampolinen. Men nå må jeg stikke, skolen venter!

Hva syntes du om bildet? 

Har du mattetentamen snart?

The train station


Canon EOS 1000D


Det var en herlig følelse å stå opp av sengen i dag, solen skinte og det var 11 grader når klokken var litt over åtte. Jeg gikk med June til skolen i dag og det var koselig å se alle sammen igjen. Selv om ikke solen er oppe nå, er dt fortsatt varmt ute. Og dere! jeg vet ikke helt hva som skje rmed konkurransen enda, emn med en gang jeg har fått høre litt med Sofie skal jeg fortelle dere det. Spørsmålsrunden er svart på, men jeg vet ikke neda hvordan jeg skal legge inn videoen på macen. Så vær tålmodige!

Som dere sikker nå ser, har jeg lagt inn et banner i menyen min. Hvis du trykker der vil du komme opp til http://superkul.no og der kan du finne masse fint! De har alt.

Har du fint vær? 


Outfit 25.04.11
t-skjorte // Acne  Shorts// bikbok  Solbriller// h&mTycks?

LIVET I SOLEN

Dette må være det beste påske været noen sinne. Det føles ut som at det er sommerferie, og det er så utrolig deilig å stå opp til en sol som skinner og setter et smil på munnen min. Klokken ti i dag tidlig tok jeg og Sofie toget hjem fra Geilo, har hatt det super fint der. Men det er jo alltid godt å komme hjem til varmen, selv om det har vært bikini vær der og. Med en gang jeg kom hjem, tok jeg på meg solkremen og bikinien og la meg ut i solen. Nå kom jeg akkurat inn, og har tatt noen bilder rundt om kring med kaninen min Zimba. Og tenkte jeg skulle dele de med dere!♥

Hva syntes du om bildene?


The last day

 

I dag var det siste dagen på hytta, har vært en koselig tur som kommer til å ligge som et godt minne. I dag har vi stått siste dagen på ski, for en god stund. Er rett og slett lei snø nå og blir digg å komme hjem til sool. Vi har stått på ski med Jørgen. Christian og Eirik, noen kjekkaser fra bakken. Så vi har hatt en strålende dag♥


Hva har du gjort i dag?

Hva syntes du om bildet?

FOTOKONKURRANSE

Jeg har meldt meg på i en konkurranse og dette er mine bidrag. Temaet er sommer/vår følelse, og jeg valgte disse bildene. Blåveis er et godt tegn på vår/sommer og det er vel en han og hun and også? Ønsk meg lykke til :)

 Vi avslutter konkurransen vår i morgen klokken 2, så det er bare å lete etter svaret. Husk at det er dobbel så stor sjanse om du linker til konkurransen vår på bloggen din. Du får all informasjon du trenger i videoen under. LYKKE TIL!

Hva heter moren og faren til Justin Bieber? Fornavn og etternavn?

Konkuranse

Husk å skrive i kommentarfeltet linken til innlegget og e-mailadressen din.

KONKURANSEN AVSLUTTES PÅ LØRDAG (PÅSKEAFTEN)

Hva heter moren og faren til Justin Bieber? 

LYKKE TIL!


The friend is the man who knows all about you, and still likes you.

Min kjære søster!

 


That´s my girl ♥ http://justparis.blogg.no

 


Tirdag kveld ankom vi hytta mi på Geilo. Solen hadde gjemt seg bak skyene, men på onsdag tittet den frem som bare det. Vi lå ute i bikini og solte oss, og solen var så sterk at skillen kom. Det er herlig med sommerfølelse. Vi har desverre hatt litt internett problemer, men det har vi heldigvis fikset nå. Så stay tuned!♥ 

On my way to GeiloDa er alt klart, og jeg og Sofie tar toget opp til Geilo nå, snakkes♥

Frognerparken

  

 

MAUD sick♥
SOLVEIG sick ♥ 

I dag har jeg kost meg i frognerparken og på wayne`s coffee sammen med Solveig og Maud! Vi drakk verdens beste sjokolade frappe. Litt av en kaloribombe! Vi gikk igjenom frognerparken og så på sinnataggen, og andre statuer. Pluss at jeg var så flink og ta med kameraet mitt, så det ble endel bilder. 

God påske:)

Hva syntes dere om bildene?

Påskeferie

 Solveig♥

 

 

Oss♥June♥

 

God påskeferie dere! Nå blir det digg med noen fridager. I dag har jeg tilbringt dagen min med fotografen Sofie, ( http://justparis.blogg.no ), June ( http://birdland4.blogg.no ), Maud og Solveig. Vi har badet! Mitt første bad i dag! Og merkt datoen som 15.april. 


Hva skal dere i påskeferien?♥

The perfect day

I dag har jeg vært med en super duper jente, nemmelig June. Besøk bloggen hennes HER. Vi tok masse bilder og koste oss ute i solen og på trampolinen. Etter jeg hadde vært hos June dro jeg hjem for å spise middag, og nå har jeg egentlig bare slappet av. By the way, spørsmålsrunden er ferdig! Har svart på den og alt er klart, nå er det bare litt redigering og å finne ledningen!


my crazy girl


Topp // Abercrobie  Jeans// Gina tricot  Sko // Ed hardy  Solbriller // Glitter

Hva har du gjort i dag?

Pakke i posten
JEG AVSLUTTER SPØRSMÅLSRUNDEN PÅ TORSDAG!

Har du bank kort?

Summer feeling

Hei dere!

Nå kom jeg akkurat hjem fra Mathilde sammen med Julia og Philippa. Vi lagde smoothies og litt mat, så lå vi ute på trampolinen og stekte i sola. Nå er det snart håndball trening.

 


Julia ♥
Philippa♥


Mathilde♥

Det er fortsatt ikke forsent å spørre meg spørsmål til spørsmålsrunden!

Er det noe du lurer på?

Bytur med beste!

Nå ligger jeg og Cassandra å soler oss etter å ha gått til Drammen by og hjem igjen. Tilbake gikk vi barbeint, haha. Da vi gikk å drømte om at Justin Bieber skulle komme i mot oss, kom det to syklister forbi og Cassandra og jeg skreik som bare det, vi skvatt veldig!

Vi gikk forbi denne "mannen" i byen og spurte hverandre om vi trodde den var ekte. Vi stirret på han og trodde det var en statue, helt til han skremte livet av oss begge og jeg fikk Cassandras vann kopp over meg.


Drammenselva♥

Steker på stranda

Nyter du sommer været? 

Spør meg om hva som helst!

Jeg setter i gang en spørsmålsrunde!

Siden dere ikke kan så mye om meg, vil jeg at dere skal få vite det dere ønsker å vite. Spør meg om hva som helst, og jeg skal prøve å svare på alle med en video. Jeg er åpen for alle slags spørsmål, men blir det for personlig, så hopper jeg over det.

Hva lurer du på?
Outfit 08.04.11Jeans fra Met jeans //  Topp fra Abercrombie // Converse All star

 

Likte du outfitet mitt?

Never give upDu må aldri gi opp målet ditt. Når jeg startet med Cheerdance, bestemte jeg meg for å komme ned i guttespagaten. Noe jeg fikk til i forrige uke. Jeg ga ikke opp, og tøyde en halv time hver uke. Om jeg hadde tøyd en halvtime hver dag, hadde jeg helt sikkert klart det på en uke, men det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Jeg klarte det til slutt da:)

Aldri gi opp noe du har veldig lyst til♥

Welcome

Hei dere!

Jeg heter Alexandra og er 13år gammel. Holder på med dans (Cheer), og håndball.Jeg startet denne bloggen, siden jeg ville ha min egen. Jeg blogger forsatt på Alsoju.blogg.no, men kommer nok til å være mest aktiv her. Navnet var egentlig veldig random, gikk på kjøkkenet og så at en kaffe het Lungo. Jeg kommer til å blogge om det som faller meg inn, og det jeg er opptatt av. Det kommer sikkert også til å bli outfit og min spennende hverdag.Her har dere meg og kaninen min, Zimba. Hun er best!♥

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits