matte,matte,matteI morgen er det matteprøve, igjen. Heldighvis er dette siste prøve for meg før 9.klasse! ååh, for en herlig følelse. Jeg satser høyt mot denne prøven. Satser på en 5 eller 6èr faktisk. Så hvis jeg skal klare det må jeg desverre til matteboken igjen. Snakkes i kveld!

Chill dag

yoo

 

Solveig og meg♥

 

Meg og June ♥

 

Pippsen♥

 

Jeg blir så glad når jeg våkner til en herlig sol skinne gjennom vinduet mitt. Fuglene kvitrer på vei til skolen og skjortsen er på og blomstene gir Norge litt farge. Etter skolen dro jeg hjem for å øve til spansk prøve og etter det dro jeg på håndballtrening. Deilig dag.

29.05.11 


Beste girlsa!

I dag har det vært sånn Italiensk dag, så danse jentene skulle opptre med en dans. Vi lærte dansen på èn uke, og etter mange timer med trening, fikk vi det til. Blir så glad når folk smiler av å se på oss danse, og det så ut som at de likte dansen vi danset. Folk nynnet på sangen, både barn og eldre. Og det var mange der, mange fra Italia og Norge. Til og med den Italienske ambasaden. Dans gjør meg så glad, slipper å tenke på problemer, blir på en måte å ta fri fra hverdagen. 

Danser du?

Spørsmålsrunde del 1

Håper jeg svarte godt nok, del 2 kommer i løpet av uken. 

Hva syntes du om videoen?

Friends are born, not made.

 

 

 

 

Internettet mitt er borte hjemme, men vi får en reperatør så fort som mulig som skal fikse alt tilbake som før. Nå overnatter jeg med Mathilde og Fanny, vi nerder Glee. Bildene er tatt på onsdag, når jeg, June og Sofie tok bilder. Om jeg ikke får internettet tilbake før mandag, å får jeg noen til å blogge. I promise!

HAve fun

Jeg fikk mange spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt boken Style av Lauren Conrad. Den er kjøpt på Tanum.


H&M

Denne parfymen er kjøpt fra H&M, og den lukter utrolig godt. Jeg fikk den i påskeegget mitt, og har brukt den siden dag en. Og jeg føler at den fremhever personligheten min litt og får meg til å føle meg vell. Jeg elsker å møte på personer som lukter godt. 

Har du din favoritt parfyme?

Be happy.Hei på dere, sorry for sen blogging. Har vært på trening, og øvd til rle prøve. Fristet litt med en chille dag etter skolen, ligge i sengen, se på tv, chatte med venner på face, blogge mange innlegg og nyte livet. Men skolen settes før blogg. Sånn er livet. Nå skal jeg se hvem som går ut av Top model USA, også venter paradise og rle boken. Snakkes!

Har du prøve denne uken?

Style 
Lauren Conrad har kommet ut med en bok som hun har gitt navnet Style. Kjenner at jeg allerede gleder meg til å legge meg under dynen å lese den. Boken handler om hemmeligheten til å se bra ut og ha det gøy med fashion. Det er masse fine bilder og masse outfits. I boken finner du alt du trenger å vite innen mote. 

Har du boken?

FOTOKONKURRANSE

Det er en fotokonkurranse på birdland4.blogg.no som jeg deltar i. Jeg deltar med disse bildene!

Spørsmålsrunden avslutter jeg i morgen, og velger og ta med en del spørsmål som dere har sendt på lungo@hotmail.no (ikke .com!!!).

Hva lurer dere på?

Hva syntes dere om bildene?

iPhone 4

I går kjøpte jeg iPhone 4 i hvit! Den har nesten akkurat kommet til Norge, og jeg er super fornøyd. Nå skal jeg på tusenfryd, hvis vi finner noen krykker til søss som har skadet foten sin. Snakkes senere!


ShoesBallerinas // dnaConverse // All starGladiator // dna
klikk-lakker // Havaianas

I forrige uke fikk jeg fire par nye sko. Tre av de fikk jeg til bursdag, og ballerinasene fikk jeg siden jeg trengte et par nye sko til 17.mai :) Alle er veldig gode å gå i, og jeg klarer ikke velge en favoritt. Jeg har begynt å se lyset for sko for tiden, må liksom inn i sko butikker hver gang jeg er på shopping, og jeg finner alltid noen jeg står å sikler over. Pluss at jeg fikk jo alle de skoene jeg ønsket meg bil bursdag. Heldige meg. 

I know there`s goodtimes behind the pain


Canon EOS 1000D

Tycks?

Spørsmålsrunde


Canon EOS 1000D

Jeg setter i gang en ny spørsmålsrunde på bloggen min. Den andre fikk jeg rett og slett ikke tid til, og alt ble mye surr siden jeg ikke skjønte macbooken min helt. Fikk ganske mange spørsmål forrige gang, og det tok over en time og svare på de. Så jeg setter en grense på FEM SPØRSMÅL per person.


Er det noe du lurer på?

AVSLUTTES ONSDAG 25.MAI.

17.mai 2011

F.V: Oda, Sofie, Solveig, Philippa, Maud, meg, Mathilde, Fanny og June

Maud og meg♥

 Maud, meg og Sofie♥

Mathilde♥

Philippa, Maud og Solveig♥

 

I går var det jo 17.mai, somm sikkert alle sammen fikk med seg. Klokken ti spiste jeg frokost hjemme hos June med alle jentene, så dro vi til Karl Johan og så på toget og etter det gikk vi ned til Akerbrygge for å se om vi fikk et bord på Fridays. Har aldri sett så mange mennesker i oslo, helt sykt. 

The make-up i use?Den brune/rød fargen er altså rush, ikke pudder/fandition

Jeg bruker egentlig bare maskara i hverdagen nå, men selv om har jeg masse pudder, øyenskygge, eyeliner, leppestift, lip glosser osv. Jeg bruker som oftest pudder/fandition på vinteren. 

Bruker du noe av det samme som meg?

Livet på Karl Johan

 I går var jeg i Karl Johan med Sofie, Tereza,Julia, Steffani og Sofie. Jeg trodde egentlig at jeg og Sofie egentlig skulle logge på brygga og bade og sånn, men det ble til at jeg dro til byen uten penger. Helt utrolig at jeg kom hjem uten noen poser. 

 

Yesterday was great

Kusinen min Henriette og megTante og mamma ♥

Blogg.no vil tydeligvis ikke laste opp flere bilder i dette innlegget... I går fylt jeg fjorten år, fikk masse fine gaver og er veldig fornøyd med dagen. Nå skal jeg stikke bort på bryggen sammen med Sofie og June, så vi snakkes senere ut over dagen.

Hva er planene dine for i dag?13.mai 2011

I dag fyller jeg 14 år, så hele familien min på mammas side kommer rundt fem tiden etterpå. Det blir kos vettu. Skal huske å bruke kameraet mitt, så stay tuned på bilder som legges ut i kveld!Canon EOS 1000D


20% rabatt...

Det er 20% rabatt på sololje/solkrem på Cubus nå, og jeg måtte bare kjøpe en sololje. Den er superbra! Løp å kjøp på Cubus.121,50,- 

 

I miss the time we spend together


 
Da jeg bare var 7 år gammel skilte foreldrene mine seg. Jeg flyttet 20minutter med bil unna min bestevenninne. Vi var så like på utrolig mange måter, og noen sfo tanter trodde vi var tvillinger. Cassandra er en jente jeg savner kjempe masse i hverdagen min, det skulle vært mange flere bilder av henne på bloggen, men desverre ser jeg henne kun noen få dager i måneden. Og det er alt for lite. Vi har aldri hatt en krangel,  og det er ganske sykt at vi ikke har kranglet på mange,mange år. Siden vi har vært bestevenner siden barnehagen. Det har vært noen perioder vi ikke har sett hverandre på lenge, og da vi først skulle møtes tenkte jeg at det kom til å bli utrolig kleint, men det ble det ikke. Det føltes faktisk som om at jeg aldri hadde dratt fra deg. Du er en utrolig herlig jente som jeg savner masse og jeg er kjempe glad i deg!

Har du flyttet fra din bestevenninne/hun flyttet fra deg?


Lillehammercup 2011

 I helgen har jeg vært på Balduscup i lillehammer med de beste jentene! Vi har vunnet og tapt, og jeg skal sjekke i kveld hvilken plass vi kom på. Det har vært tivoli, bytur, restaurant, chilling og en haug med bilder. Oda går alltid vill på kameraer...  Og nå er jeg stuptrøtt etter å ha stått opp klokken kvart over seks i to dager, pluss seks kamper. Avsluttet turen på favoritt restauranten min, nodee. Ha en fin søndagskveld dere!

Mattepikniken


Flaueste jeg noen gang har gjort hittil var på dansen i går, hvor hele tightsen min revna opp i rumpa. Litt av et latter show det ble da. I dag har jeg rett og slett bare pugget til mattetentamen som er på fredag, ferdig med engelsk og norsk. Nå er det bare matte igjen, også blir det masse blogging etter. Etter skolen i dag dro jeg hjem, tok et teppe ut i solen, gjorde matte og hadde på litt musikk på macbooken. 

Love is not love until love's vulnerableI kveld er det cheer forestilling! I`m so excited. Ønsk meg lykke til da:) 

Hva syntes du om bildet?

Danser du?

English and mathDet eneste som står i hode på meg nå er å pugge til engelsk tentamen (onsdag) og matte tentamen (fredag). I dag hadde jeg norsk skriftelig tentamen, ikke spør om hvordan det gikk. Fordi jeg har rett og slett ikke peiling, det gikk ikke dårlig, men det gikk ikke super bra heller på en måte. Pluss at jeg ikke vil forvente for mye, sånn at jeg ikke blir veldig skuffet. Hater denne uken, tre store prøver, håper bare matten går bra. Da blir jeg fornøyd!

Har du tentamen denne uken?

outfit 010511

 

 Shorts // Abercrombie  Smykke// Body Sentral  topp// h&m


Hva syntes du?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits