LOOK!

Okey, jeg har snart hatt bloggen min i tre måneder. Og jeg har skrevet om mine outfit, hverdagen min, skjønnhet, ukens blogg, topp 7 i sminkeskuffen min, antrekk 1,2 eller 3, parfymen jeg bruker, videoer, tips og litt mote. Alt fra A til Å. Og nå lurer jeg på hva dere likte best og vil lese om... 

 Så hva er dere interresert i og hva vil dere lese om?

Antrekk 1,2 eller 3?


Antrekk 1,2 eller 3?

STRAND OUTFIT #280611


Kjole // Juicy   Solhatt // cubus    Solbriller // Ray ban    Fail med brettet kjole :-)Ååå, Kroatia er så deilig! Solen skinner, og havet er turkist. Dagen min startet med å trene på treningsstudioet på hotellet vi bor på. Så har jeg dusjet, vært på stranden, spist lunsj også vært på stranden igjen. Nå skal vi dusje av oss alt salt vannet, og rett etter det går vi ned til byen for å spise middag. Snakkes senere i dag da!

SOMMERLÅTER

Radio : cir.cus 

  

 

 

Om sanningen ska fram : Eric Amarillo

 

 

E.T : Katy Perry

 

 

I`m yours : Jason mraz

 

 

Please forgive me : Bryan Adams

DA STIKKER JEG

Da er det min tur... Nå har lest mange blogger hvor bloggeren skriver at de drar til Spania, Frankrike, Tyrkia, Florida og ja, over alt i verden. Nå skal jeg på gardermoen, og ta flyet derfra til Kroatia. Kofferten er stappa, og siden jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle ta med, tok jeg med meg alle klærene mine. Haha, typisk meg. 

Ikke vær redde. Jeg kommer til å blogge i Kroatia også!fotobooth er kult.

Skal du til utlandet i sommer?

PÅ JAKT ETTER SPONSOR?

For noen få dager siden meldte jeg meg inn i sponsetblogg.no, det er en kjempe bra side. Det eneste du trenger å gjøre er på  REGISTRERE DEG HER så vil du raskt få mail om hvilke sponsorer som passer bra til din blogg. Du trenger ikke ligge på noen toppliste for å registrere seg heller, og det er gratis. 

Du kan også trykke på bilde for å komme til siden.TRONDHEIM 2011

Jeg har nå vært i Trondheim i tre dager, eller to og en halv. Med hele familien på pappa sin side. Tiden har gått fort, og jeg har opplevd masse! Vi tre største barne som du ser på bilder over har vært på froske jakt, mink jakt, blitt jaget av en okse, vannkrig, sene kvelder, sene morninger og jeg har fått en laks på 10,5 kg! Noen av dere vil sikkert missforså mink og froske jakten... Jeg er ingen dyreplager, vi bare fulgte etter dem ;-)

 

Har du vært i Trondheim før?


SKJØNNHETS TIPS

Hvorfor bruke masse penger på dyre og gode bodyskrubber/bodylotions når honning funker like bra? 

Det eneste du trenger er brunt sukker og honning, viktig med brunt. Siden det er grovere og gjør huden finere.  

Dette skal på i dusjen, og om honningen din er seig og hard, andbefaler jeg å ta noen dråper vann i for å mykgjøre den litt. Skrubb dette på kroppen etter du har vasket deg med såpe, og resultatet gir en ren og fin hud. Brunfargen blir brunere og jevnere, etter peelingen. Andbefaler å gjøre dette minst to ganger i uken, for et perfekt resultat.

FLAKSE LAKSno make-up, herlig

Fikk min aller første laks i dag! Jeg er nå i Trøndelag sammen med hele familien på pappa sin side. På starten var jeg litt skreptisk på om jeg skulle gå ut og fiske eller ikke, men jeg bestemte meg for å bli med ut. Etterpå i dag skal jeg ut å levere den til en mann som skal røke den, så nå blir det røkelaks til frokost fremover. Litt kjedelig nå, ettersom at det bare er lov å fiske en fisk om dagen. 

 

Har du fisket før?

UKENS BLOGG BLE...

http://marittiram8.blogg.no/ ! Trykk HER for å komme til bloggen hennes.Leser du marittiram8.blogg.no?I LOVE DENIM

Liker du denim?

OUTFIT #230611

//BIKBOK

Fått noe på linsen..... 

 

Tycks?

BLUE AND SILVER
// H&M 

 

Tycks?SOMMERFERIE


// Canon EOS 1000D

 

I dag fikk jeg sommerferie på skolen. Veldig deilig å ikke tenke på lekser, skole eller om det kommer prøver osv. Ser frem til en super sommerferie! I morgen drar jeg til Trondheim, og etter det til Kroatia. Jeg kommer til å blogge, men ikke like mye! Blir cirka et/to innlegg hver dag.

 

Har du sommerferie?

OUTFIT #220611Klær // BIKBOK   Sko // Puma

flekk på linsen, som dere kan se på leggen min.....


Tycks?

UKENS BLOGGJeg setter i gang en ny runde med ukens blogg, etter en avstemning:)

Så, vil du bli ukens blogg?

TOPP 7 I SMINKESKUFFEN

 

Dette er min topp 7 i min sminke skuff:

Solpudder fra YSL


Blush fra Loreal i fargen 08Leppestift fra Dior i fargen 530Kjempe god kost fra Bobbi Brown

 


Øyenskygge fra Chanel i fargen IRRÈELLE DUO

 

Maskara fra Helena Rubenstein i fargen svartLola parfymen fra Marc Jacobs


Har du noe av det samme?

HVITE NEGLER


Depend

 

Fint eller ikke?

HAVETS PRAKT

Hei dere!

I dag har jeg vært på gjettum stafett, kom på rundt 7.plass. Etter stafetten dro jeg hjem til June, torden og lyn vær får oss ikke til å sitte inne, vi tok oss turen ned til sjøen og tok noen bilder. Enjoy!
 


 

 

wow,beautiful♥

Snakkes senere!

Hva syntes du om bildene?

SOLA SKINNER!
Meg & Fanny

 

God kveld søte små.

Nå blir jeg snart hentet av mamma, vi skal hjem fra pappa. Og dere, nå er iPonen min full av masse musikk, tok litt tid etter som at jeg måtte ha pappa til å gjøre det, men nå er det gjort! 


Hva syntes du om bildene?

Grilling

Hey folkens!

I dag har ikke været vært på topp, solen kommer frem noen ganger. Selv om ikke sola skinner får det meg ikke til og ikke bade. Hos pappa bor jeg et stykke unna et sted å bade, så jeg tok vannsprederen unner trampolina. Det var like gøy det! Nå skal jeg spise hamburger, så vi snakkes senere!

Har dere grillet i dag?

DAGENS INNKJØP 180611Tycks?

ANTREKK 1,2 ELLER 3?

Nå skal jeg snart på cc vest, dere må tro jeg går å shopper hele tiden dere... Men når jeg får penger av pappa til å kjøpe litt klær, går det ikke ann å si neitakk!

Men nå dere, antrekk 1,2 eller 3?

INNKJØP

Nesten alt er fra bikbok, siden det var 50% på hele butikken! 


Overdel // BIKBOK  49kroner!

 

 Overdel // BIKBOK   149kroner!

 


Overdel // BIKBOK    49kroner!

 


Maskara // Loreál  179kroner!

 


Strikker & lus // BIKBOK   19kroner!

 

Tycks?

MÅ GJØRE VIDEO

Jeg og Sofie (alsoju.blogg.no) setter i gang må gjøre video, vi plukker ut de morsomste. Så her er det om å gjøre å være kreativ!Hva vil du at vi skal gjøre i vår må gjøre video?

ET HIMMELSKT LAV-KARBO BRØDDu trenger :

3ss olivenolje

4 egg

1/2 boks cream freash/kesam

50g sesamfrø

50g solsikkefrø

50g linfrø

60g havrekli/kruskakli

1ss bakepulver

 

1. Først setter du på ovnen på 180 grader.

2. Finner frem en bolle og tar alle ingridiensene oppi en bolle. 

3. Finner frem en brød form, smører formen med smør eller bruker bakepapir.

4. Tar brød deigen oppi formen og setter den nederst i ovnen.5. Etter 50-55 minutter er den ferdig, og et tips; den holder lenger i en plast pose og inn i et kjøleskap.

 

Har du smakt lav-karbo brød før?

OUTFIT 140611

I dag har jeg vært med Mathilde og Philippa, etter det dro vi på sommeravslutning med klassen. Det begynte å øse pøse, så jeg dro hjem etter en time.  Her får dere dagens outfit fra i går... siden jeg ikke har hatt med kamera i dag!Topp// Bikbok   shorts // Bikbok   hårpynt// Glitter

 

Tycks?

LIVE YOUR LIFE

 I dag har jeg bare slappet av etter skolen, lest topp bladet og ligget ute i solen. 

Hva har du gjort i dag?

JumpsuitsSommerlig, uformell, kul og praktisk. I love it!

Hvilken likte du best?

Ukens blogg ble...

Karoline Iveland! Trykk HER for å komme til bloggen hennes.Karoline skriver om sin hverdag, tar fine bilder, har outfits, innkjøp osv. Jeg likte bloggen kjempe godt, og hun er jo kjempe søt. Absolutt verdt å ta en tur innom.

Skal jeg fortsette med ukens blogg?

NY HEADER OG DESIGN!I går kveld ble bloggen ferdig. Nå har jeg byttet ut designet og headeren. Og jeg er superduper fornøyd! 

Hederen er laget av mmte.blogg.no! Tusen takk:)

Hva syntes du?

Acnes vårkolleksjon 2012

 

 
 

 
Acne har gått fra litt skandinaviske uttrykk og beveget seg mot et langt mer internasjonalt og lekent preg. Etter min mening er ikke dette noe jeg kunne gått i, med mindre jeg hadde stylet opp antrekket selv. Altså tatt en av toppene fra kolleksjonen og brukt en annen jeans til. Likte du det?

Biebertreff

Hei dere!

I går var Julia, Fam og meg på biebertreff. Det var kjempe koselig, men vi dro hjem siden det begynte å regne... Vi hilste på mange, og det ble tatt endel bilder. Noen grillet, hadde telt, badet, filmet og alle skrev nevnet sitt på en stor plakat. Jeg kom i fult bieber antrekk jeg:-) heheh

Nå skal jeg på joggetur! 

Har dere vært på treff for å møte andre fans før?

Sommerens farge på negleneSommerens farge på neglene er grønn,blå og gul. Om du har vært på shopping i de siste ukene har di også sikkert sett at det er masse farger i butikkene. Jeg blir egentlig veldig glad av å se alle fargene når jeg går i butikkene. De lyser opp hverdagen min, liksom.

Hva syntes du?

The best makeup a girl cam wear is her smileGod kveld alle mine damer og herrer. Lol, internt...

Hva syntes dere om bildene?

Ukens bloggVil du bli ukens blogg på lungo.blogg.no? Skriv i kommentarfeltet at du er med, og jeg trekker vinneren på søndag.

Sommer mote


Noe du likte?

Dangens innkjøp 080611Dette er noen bilder av dagens innkjøp, det var kjempe koselig å shoppe med mamma! Kjøpte også en tigths og en plane singlett, men fikk ikke tatt bilde. 

Hva syntes du ?

Outfit 080611Genser // BikBok   Jeans //  Met   Sko // Converse

 

Hva syntes du?

H&M - WaterAidSom du sikkert vet fra før har H&M alltid laget kolleksjoner der de donerer bort en del av inntektene til forskjellige formål og organisasjoner. Nå er det WaterAid som får 25% av pengene. H&M er med på å bidra til at et av verdens fattigste land får rent vann. Denne kolleksjonen er inspirert av strandklær, og blåfargene er superfine! -Ta en titt innom og se om det er noe du liker. 

Hva syntes du?

Ray banDisse Ray ban solbrillene kjøpte jeg på flyplassen i New Ark. De ble brukt endel i sommer i fjor, og er blitt litt glemt... Nå ser jeg frem til å bruke de like mye som jeg gjorde i fjor sommer. Og dette er blitt favoritt solbillene mine. Jeg liker veldig godt denne fargen på glasset, og solbrillene er av beste kvalitet. Loveit!

 

Hvordan solbriller har du?

Da stikker jeg på trening!T-skjorte // Acne   Skjorts // Abercrombie & Fitch 

 

Nå starter håndballtreningen straks, så jeg må stikke. 

Snakkes i kveld!

Outfit 050611Caps // Cubus  t-skjorte // Acne  topp // BikBok  jeans // Met jeans  sko // gladiator fra dna


Hva syntes du?

Myke sommerlepper


 

Hvilken syntes du passer best for deg?

Helena Rubinsteins nyhet

 

Helena Rubinstein har kommet ut med en ny maskara som ser ut som en slange. Den kom ut i butikkene denne uken, og koster 290 kroner. Jeg har enda ikke prøvd den, men de som jobbet i butikken mente den var fantastisk. Så jeg gleder meg til å prøve den i morgen tidlig. 

 

Tycks?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits