Må gjøre video - del 1

Hei på dere.

 

trykk på 720p HD for HD effekt.

Ja, here it is. Mange har spurt meg om å legge den ut på bloggen, og jeg gjør jo alt for leserne mine. Hehe. Jeg vet at det er veldig dårlig kvalitet på filmen, og det er fordi den er filmen med iPhone. Del 2 vil komme i bedre kvalitet, promise. Det var superflaut å gjennomføre nesten alt det dere har bedt oss om å gjøre, bare så dere vet det. Enjoy♥

 

Lovee Alexandra♥

Nytt objekt

FØR:NÅ:


Johoo! Nå har jeg endelig fått meg en linse som jeg kan zome langt med + at jeg har fått bort et sannkorn jeg har klart å få inni kamera (!?!?!) Nå overnatter jeg med Cassandra etter en koselig dag med med hun og Leo. Vi så på neversaynever, og vi klarte å tvinge leo til å se på den. love it. 

 

Lovee Alexandra♥

Endelig

Helt siden jeg fikk vite at Justin Bieber skulle lage en film har jeg gått å ventet i evigheter på at filmen skal komme til Norge. Den kom ut i USA 13.mai 2011 og for tre dager siden kom den hit. Jeg fikk med meg pappa ned til byen og så kjøpte vi den, jeg skal nok få han med på å se på den. Han som jobbet i butikken så at jeg hadde et stort smil om munnen når jeg kjøpte den, og sa at jeg kunne få med et bieber fever armbånd siden jeg så ut som en sto belieber. Heeerlig ♥ Har lenge ønsket meg en sånn. Senere i dag kommer det noe jeg må vise dere! Så stay tuned.

Lovee Alexandra♥

H&M sin høstkolleksjon//Alt by H&M

 

Jeg må innrømme at personlig liker jeg best å kle meg på høsten. Akkurat på dette bildet var det mye jeg ikke syntes helt er min stil, men noe av det kunne jeg gått med. Høst kolleksjonene har så utrolig mye kult, og jeg elsker å gå med skjerf. Noe som er veldig "inn" å gå med på høsten og vinteren Jeg ser allerede at det har begynt å komme høst klær i butikken, og vet dere hva? I love it. 

 

Liker du sommer, vinter, høst eller vårkolleksjon best?

 

Vurdering av Milton Brown profukter

 

Innhold:  Shampoo, Balsam, håndsåpe, dusj såpe og body lation.

Possitivt: Den lukter utrolig friskt og godt. Minner meg om lukten av sitron/lime. De er små, så du kan ta de med i toalettbaggen, uten at de tar noe stor plass. Innpakkningen er utrolig søt, noe som kjøperne blir fristet til å kjøpe. Og sløyfen er et lite +.

Neggativt: Det er ganske lite i pakkningen, og jeg kunne ønske det var mye mer! Så det er det som trekker ned karakteren.

Karakter: 5!

 

Du kan finne flere produkter by Molton Brown HER

 

Lovee Alexandra♥

Inspiration

Adele - Set fire to the rain


I ♥ Adele.


Like/Dislike?


Inspirasjon ; sommerkjolerååå, de er superfine. Skulle hatt alle sammen i klesskapet mitt. Personlig er jeg veldig dårlig på å bruke kjoler til hverdags, jeg må bli flinkere på det. Det er så fint med en søt kjole på en varm sommerdag, hårpynt i håret og et par søte sko. Nå skal jeg ut å steke i solen, snakkes!

 

Love Alexandra ♥

Endelig tegn på sommer


Soool. I dag har det vært en veldig deilig dag her i Oslo.  Jeg har slikka sol som bare det, og chilla ute. Jeg har også vært på Drammensbadet. Og nei, jeg har ikke tilbringet denne soldagen inne i en svømmehall. Det var flere basseng, sklier og leker utendørs. Avsluttet dagen med middag with the whole family oppe hos bestemor. Desverre går det ikke å laste opp flere bilder... Snakkes

 

Lovee Alexandra♥

Hvem syntes du skal vinne?
Okey, da er blogg vs. blogg i gang. Jeg har valgt ut alsoju.blogg.no og klikks.blogg.no. Fordi at jeg liker designet på begges og de tar fine bilder. Vinneren av blogg vs. blogg vil få en vurdering av meg. Hvilken blogg stemmer du på?

 

Lovee Alexandra ♥

Aldri en sommer uten

Tørre lepper ligger langt nede på listen i sommer. Gjør leppene dine glossy og myke med en lipgloss. Sesongens glossy lepper er glassklare med et hint av farge. Beige og lyserosa gloss er en stor hit denne sommeren, hvilken farge er din favoritt?

Loveee Alexandra <3

New stuff

//boder i Polen

Se hva jeg har kjøpt! Utrolig søte ringer. De er fra gamlebyen her i Polen. Det regner og blåste i går da jeg kjøpte dem, så det ble ingen stor shopping tur. Nå skal vi snart bort på flyplassen, blir deilig og komme hjem. Blogges!

Lovee Alexandra<3

Meld deg på blogg vs. blogg

 

Jeg tenkte å ha en blogg vs. blogg nå. Jeg kommer til å trekke ut to "vinnere" i morgen eller på mandag. Meld dere gjerne på, og dere vil få beskjed på bloggen deres om dere er med videre. Skriv i kommentarfeltet om du er med eller ikke. Dette er valgfritt, selvfølgelig. Jeg ønsker alle lykke til!

 

Er du med?

Loveee Alexandra♥

Favoritt leppestift
Mac // 155,-


Se hva jeg har fått, favoritt leppestiften min. Den er i fargen creme d' nude. Et tips til de som får tørre lepper av å bruke leppestift er å bruke en leppomade under, og la den trekke inn før du påfører leppestiften. Et tips fra en erfaren. he he. I dag har jeg bare tenkt å chille max på hotellrommet, det er nemelig fest i kveld og jeg har hørt rykter om at den skal vare helt til klokken fire i natt. Snakkes!

 

Loveee Alexandra ♥

I GdanskWow, Gdansk er en herlig by. For dere som ikke vet det, ligger det i Polen. Jeg trodde det skulle være veldig annerledes her, men jeg føler at jeg er i syden når vi er på stranda og i gamle byen. En utrolig koselig by. Klokken syv skal vi ut å spise middag med the whole family, så det blir sikkert kos. Vi snakkes i morgen da!

 

Loveee Alexandra ♥

Antrekk 1,2 eller 3?God morgen!

Jeg spurte for noen få uker siden om hva dere ville ha mer av på bloggen min. Mange ville ha "Antrekk 1,2 eller 3." Så da setter jeg i gang. Antrekk 1,2 eller likte du best 3?

 

Loveee Alexandra♥

@gardemoen

Hey dere!
Nå drar jeg til Polen fordi pappa skal gifte seg. Nå bloggr jeg fra 3G, så jeg beklager bilde str. og kvaliteten. Men det er jo bedre enn ingen blogging. Snakkes når jeg er i Polen da!

Loveee Alexandra <3

Hjerte ringer

 

SUPERsøte. Disse ringene er det en norsk designer som står bak. Personlig liker jeg ikke å gå med store og tunge ringer i sommerferien, tenker ikke så mye på ringene heller. Men om jeg hadde hatt en sånn, hadde jeg definitivt gått med den. De passer perfekt til enkle sommertopper og sommerkjoler. På bildet er ringene med ekte sølv og kostet ca. 300 kroner. På NOA NOA finner du de med fake sølv og til en billigere penge. 

 

Loveeee Alexandra ♥


OUTFIT #200711


Maxikjole BIKBOK // Klikk klakker HAWAIANAS // solbriller RAY BAN

 

For en herlig sommerdag! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Asker. Der spiste jeg en supergod cæsar salat, namnam. Nå har jeg pakket til i morgen, for da drar jeg til Polen. Pappa skal nemmelig gifte seg der, så det blir sikker kjempekos. Ha en fin dag videre, snuppelupper. Vi snakkes senere i dag!

 

Loveee Alexandra ♥Favoritt lunsjÅåååå, jeg får så kjempe lyst til å løpe bort på kjøkkenet for å lage en Cæsar salat nå. Da jeg var i Split som er i Kroatia spiste jeg denne herlige Cæsar salaten til lunsj nesten hver dag. I denne salaten var det forskjellig salater, kylling, krutonger og revet permesan. Det går jo selvfølgelig også ann å putte oppi hva du føler for. Jeg elsker Cæsar salat fordi det er sunt & godt! Liker du det også?

 

Loveee Alexandra ♥

BeChristensen
Han som har gitt ut smykkene fra  Be Christensen, er en dansk designer. Han har designet noen utrolig søte smykker som dere kan se en smakebit av i innlegget "SUPERSØTE ARMEBÅND" (link). Jeg var så heldig at for noen få dager siden fikk jeg dette stativet. Perfekt for meg som aldri vet hvor jeg skal legge armbånd. 

 

Loveee Alexandra ♥

TUSENFRYD

God morgen!

Nå stikker jeg på Tusenfryd sammen med to av tantene mine, morfar, fetter og lillesøster. Det blir sikkert superkos, så da snakkes vi senere. Håper dere alle får en superduper dag, enten det er regn eller sol. Snakkes!

 

Loveee Alexandra ♥

ANBEFALING

149,- // The Body Shop

 

Denne body splahen har en herlig duft av vanilje. På sommeren bruker jeg som oftest bodysplash siden det ikke gir pigmentflekker hvis du er ute i stekende sol. Jeg er veldig opptatt av lukt nå som det er sommertider, men det må ikke bli for sterkt heller. Sånn akkurat passe. Body Splasher fra The Body Shop er noe jeg virkelig anbefaler, de lukter sykt godt. Sånn kjempe god vanilje lukt, pluss at lukten holder lenge også. I'm in love ♥ De finnes i flere lukter, så løp og kjøp!

 

Loveeee Alexandra ♥

EN FORNØYD ALEXANDRA

Hei dere! 

I det siste har jeg ikke vært så aktiv på bloggen. Jeg ser det bare har blitt et innlegg om dagen, og det beklager jeg. Det er sommerferie, og det har vært fint vær. Da er ikke det første som popper opp i hodet på meg bloggen. Men nå skal jeg prøve så godt jeg kan å være aktiv på de fine sommerdagene. 
Som dere ser har jeg fått ny header og et nytt design. Jeg er super fornøyd. Personlig liker jeg at designet er greit og enkelt, det gjør at det ser mer ryddig ut. Headeren fikk jeg sendt av Ronja (link) og jeg syntes at den gjør bloggen mer spennende og fin. 

 

Hva syntes du om headeren og designet?

 

Til Ida. 

Tusen takk for supersøt kommentar. 

Må gjøre videoen er ferdig, men jeg og venninnen min tenkte at siden kvaliteten er så dårlig filmer vi ny når vi får tid. Si i fra om du vil at jeg skal legge ut den med dårlig kvalitet nå, og en med god kvalitet senere. 

Jeg sendte Ida en liten beskjed i dette innlegget ettersom at hun ikke ga ut et sted jeg kunne fortalt henne det. 

JEG BLE TOPP JENTA!

http://www.topp.no/873613/slik-loser-alexandra-problemer

Om du går inn på linken over kan du lese intervjuet! 

Tycks?

SUPERSØTE ARMEBÅND

Disse supersøte armebåndene kan du få kjøpt på Zimba. En butikk i Bokstadveien. Mamma kom hjem i går fra jobb og hadde kjøpt disse, og gjett om jeg er missunnelig. Om du bor i Oslo området, så ville jeg fortet meg til Zimba for å kjøpe dem. Butikken ble stengt i dag pga. oppussing, men den åpner igjen på fredag neste uke!

 

Hva syntes du om armebåndene?


FÅ 2 KOMMENTARER TILBAKE

For noen få dager siden kom jeg innom en kjempe søt blogg, og en utrolig pen jente. Hun heter Ronja og blogger på http://cupcake0.blogg.no/ (link). Og hun har nå laget tre kjempe fine headere til meg. Jeg liker alle sammen veldig godt, men nå har dere sjansen for å bestemme. Kommenter hvilken du liker best, og få to kommentarer tilbake!

1.

 

2.

 

3.

 

4.

Hvilken likte du best?STALLEN

Hei dere!
Tenkte jeg skulle vise dere et bilde fra når jeg og Sofie var i stallen. Det ble bare et bilde, ettersom at jeg ikke var der så lenge. Jeg fikk sett deb nye ponnien hennes, men fikk desverre ikke bilde av den... På bildet ser dere en annen hest. Senere i dag kommer det et langt innlegg, Nå skal jeg fortsette å slikke sol og kjøre tube!

Hvordan er været ditt i dag?

BESØKSe hva jeg hadde inne for noen dager siden. Den prøvde å komme seg ut, og ble liv redd når du tok den i hånkle for å hjelpe den ut. Heldigvis gikk alt bra med den. 

 

Har du hatt en fugl inne hos deg før?

HAHA-VIDEO

 

Hva syntes du om videoen?

Outfit #120711Shorts MET // topp ABERCROMBIE // klikk lakker HAWAIANAS // veske H&M // Solbriller RAY BAN

DA STIKKER JEG TIL SOFIE


beste!

 

Da stikker jeg til Sofie, jeg kommer til å overnatte der og jeg gleder meg! Hun overnattet her i natt, og nå skal jeg hos henne. Vi finner alltid på noe gøy og kjeder oss aldri et sekund. Det er det man kan kalle en bestevenn, en man aldri kjeder seg med. Og selvfølgelig en man kan stole på. Nå skal ikke jeg drive å bable lenger, hehe.

 

Vi snakkes!

 

MIN FØRSTE HÅRVIDEO

Om du ikke får opp videoen gå inn på denne linken http://www.youtube.com/watch?v=EK7WSbB-ydc&feature=player_embedded

 

 

Trykk på 720p HD for HD effekt. 

 

Etter at jeg spurte om hva dere ville lese om, så var det mange om hadde lyst på videoer. Sminke video skal også bli, men det får dere vente med. Først ville jeg lage hårvideo, og håper at dere skjønte poenget med fletten. Se frem til flere videoer fremover :-)

Likte du videoen?

NÅR INGEN ER HJEMME

I dag var ingen av venninnene mine hjemme og solen tittet frem innimellom. Da er det egentlig godt å ha en bok å lese på. Jeg er lite fan av å lese en bok, men når jeg finner en bok som interesserer meg så er det ikke så kjedelig lenger. Desverre skjer ikke dette ofte. 

Liker du å lese?

SOLDAG

Nå kom endelig solen frem fra en sky himmel som har vært skyete helt siden i dag tidelig. Så nå skal jeg ut å slikke sol. Jeg blir så glad når solen skinner og jeg kan få litt mer farge. Livet ♥

 

Er det sol hos deg?

DU KAN FORT BLI LURT...

I dette innlegget her; http://lungo.blogg.no/1305034155_20_rabatt.html fortalte jeg dere at den var superbra og at dere burde kjøpe den. 

 

Men nå har meningene mine forandret seg etter å ha prøvd den i to månder. Hadde jeg vært deg, hadde jeg ikke brukt pengene mine på en sololje. Bruk heller pengene på en solkrem. Ja, du blir fortere brunere av å bruke sololje, men du mister fargen også like fort. Det kan godt hende at du er helt uenig, men jeg skriver om hvordan jeg har opplevd sololjen. Du kan godt ikke tro på meg, men det er ditt tap. Ikke mitt. 

 

Bruker du sololje?

SNAPSHOOT


Canon eos 100d // redigeri i picnik.com

 

Hva syntes du om bildet?

 SJEKK UT DEN NYE VIDEOEN

... til Beyonce!

 

 

superfin, ikkesant?

VOUTFIT

God kveld!

Tenkte å vise dere fotografen min, neida. Lillesøsteren min heter Victoria og hun blogger på sn0bb.blogg.no, (link) som er en ny blogg. Det er som oftest hun som tar alle bildene, og hun fortjener virkelig å komme på bloggen min. Ta en titt innom! Hun hadde et utrolig kult outfit som jeg bare må vise dere. Derfor står det Voutfit.Jumpsuit ABERCROMBIE // solbriller KROATIA // sko KROATIA // ring NEWYORKER // smykke H&M 

 

Hva syntes du?

TRENGER DIN MENING

Jeg ser at det er mange som melder seg på "små konkurransene" mine her på bloggen. Og med små konkurranser mener jeg ukens blogg, linking, vurderinger osv. Senere kommer det tok en konkurranse. Med premie.

Men det er ikke vits at jeg har ukens blogg, linking og vurderinger om dere ikke liker det. Jeg syntes det er en god måte for meg å lese deres blogger, men det er jo min mening da. 

Syntes du jeg skal fortsette med små konkurransene?

OUTFIT ##080711Topp H&M //  Shorts MET JEANS //  Smykke H&M

 

Hva syntes du om antrekket?

JUSTIN BIEBER

Ja, jeg er veldig, veldig fan av Justin Bieber. Mitt største ønske er å møte han, få autofragen hans og gi han en klem. Jeg elsker stemmen hans, stilen, øynene, utsendee, håret, humoren og personligheten. Egentlig elsker jeg alt ved han. Om du ser ut som Justin Bieber, kontakt meg. Da er jeg din. Haha. Justin har inspirert meg ved å tro på ting jeg gjør, og aldri gi opp drømmene mine. Ting som er liten sannsynlighet, kan faktisk komme til virkeligheten. 
Hva syntes du om Justin Bieber?BLE DET DEG?

Jeg valgte ut pamey.blogg.no. Besøk bloggen hennes HERJeg elsker designet og headeren!  Hun har ingen skrivefeil, som gjør at det er enkelt å lese. Bildene har god kvalitet, og hun tar veldig fine bilder, noe som frister leserne til å lese mer og titte på bildene. Hun har veldig fine outfit og oppdaterer bloggen ofte. Jeg har faktisk sett at hun har ligget på topplisten i Norge som mest aktiv blogger, og det er jo superbra. Alt i alt en superduper blogg!

 

Leser du Helenes blogg?

NY FAVORITT!


BODY SHOP  89 kroner

 

Om du kjøper denne blir du avhengi. Den lukter supergodt, deilig å påføre og leppene dine blir dekket med 100% naturlig olje.  Det er ikke vanlig lip gloss, det er lip roll-on, sånn kule som man bare ruller på leppene. Jeg er blitt helt avhengi av den allerede, og den ble kjøpt i ste. Absolutt en ny favoritt. 

 

 

Har du denne?

GOD MORGEN, SUNSHINES!I dag skal jeg tilbringe min dag med Sofie! Det blir superkoseli, jeg er ikke helt sikker på hva vi skal enda, men det blir koselig, vi har det alltid gøy. Håer alle dere søte lesere får en superduper dag:-)

 

Hva skal du i dag?

BESTEVENN TID

Nå kommer straks Sofie over. Har ikke sett henne siden sommerferien startet, noe som er utrolig lenge siden. Vi ser hverandre til vanlig hver dag, så det er veldig uvant å være borte fra henne. Men nå kommer hun bort til meg, og vi har planer om å ta en skikkelig jente prat og kose oss ute på verandaen. Så det blir superkos!

Snakkes!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits