Konkurranse!!! - Vinn Abercrombie eller Cuess t-skjorte


//Abercrombie & Fitch - Guess jeans
God kveld søte lesere!

Klar for den største konkurransen jeg har hatt på lungo? selv om det er den første? hehe. Tenkte meg det. Dere kan nå nemmelig vinne en Abercrombie eller guess t-skjorte. Abercrombie t-skjorten er i S og Guess t-skjorten er i M (men liten i str.). Det eneste du trenger å gjøre er å:

-Kommentere bloggnavnet ditt, gjerne e-mail også.

- Så kan du kommentere bare random.

Vinneren blir trukket på random.org (som betyr jo flere kommentarer jo større sjanse) og jeg avslutter konkurransen fredag neste uke! TO VINNERE!!!!

LYKKE TIL!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Vil du bli linket?

Tenker jeg skal linke TO heldige lesere på bloggen. Ja, du hørte riktig. TO bloggere. Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere i dette inlegget. Til Sofie : Du vant jo blogg vs. blogg, vil du ha en vurdering siden du har sluttet eller vil du vente i tilfelle du lager deg en ny blogg i fremtiden?Vil du bli linket på bloggen min?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens outfit #300811


Jeans MET // Topp H&M // Sko PUMA // Skinn jakke COMA

 

Hei og hopp bloggen!

Sorry for sen blogging, men kom nettopp hjem fra en bursdag. Vi spiste på Olivia på Majorstuen og jeg storkoste meg! Nå skal jeg bare chille, lese blogger, kommentere litt tilbake ( så kommenter!! kleint) og chille endamer. Snakkes senere i kveld:-)

 

Hva syntes du om antrekket?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Anbefaling


//Sebastian fås kjøpt hos de fleste frisørsalonger:-)

Dette er shampooen og balsamen jeg bruker. For et resultat, sier jeg bare. De fleste seriene garanterer at du skal få skinnende hår, volum osv. Så prøver du den og merker ingen forskjell. Dette er det veldig mange som opplever. MEN denne serien er utrolig. Lukter sinnsykt godt OG gir deg glansfullt hår. Hvor fantastisk er ikke det? Anbefaler alle å kjøpe denne, beste serien jeg har brukt i hele mitt liv. Og tro det eller ei, jeg har prøvd mange.

 

Hvilken serie bruker du?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Chillin i min Juicy dress

Without makeup.

 

God kveld, søte dere. 

Nå har jeg gått tur fra songsvann til ullevålseter, powerwalk.... Say no more. Tatt et laaangt bad, smurt meg inn i en veldig god body lotion og spist deilig middag. Nå sitter jeg i en av mine svarte juicy dress, deilig når kroppen er sliten. Neste på listen er lakking av neglene mine, lese blogger, chille og kommentere litt blogger, tenker jeg. Og btw, jeg ser herlig ut uten sminke♥♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN 

Søteste smykke ever

Favoritt smykke mitt! Syntes det er super søtt, og det står at jeg er en belieber. True words! Fikk det av Sakine etter at jeg vant en konkurranse hun hadde. Dette er kjøpt i london, så du finner det ikke i Norge uansett hvor mye du leter. (Kanskje du finner på nettsider) 

 

Hva synte du om smykke mitt?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Antrekk 1,2 eller 3?

Antrekk 1,2 eller 3?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Meg og Justin Bieber

Først vil jeg bare si at jeg sliter litt med å kommentere tilbake alle bloggene deres nå for tiden. Lekser og skolen står i fokus. Men relax, jeg kommenterer tilbake på de fleste. Er utrolig takknemmelig på kommentarene deres, så bare å fortsette. Det er det som gir meg blogglysten, smilet og sommerfuglene i magen.Meg og Justin på TCA ♥♥

 

...Eller jeg skulle ønske. Herregud, han er bare for hot, smelter hver gang jeg ser på bilder av han. Og nei, han er ikke homo selv om han har hull i ørene, hinthint til Axel. 

 

Liker du Justin Bieber?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Antrekk 1,2 eller 3?

En stund siden forrige Antrekk 1,2 eller 3. Så var vel på tide, tenker å legge ut en ny Antrekk 1,2 eller 3 i morgen også. Så stay tuned liksom♥

Antrekk 1,2 eller 3?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Kos dag

Hei søtnoser!

Nå kom jeg nettopp hjem fra kino sammen med Pappa, søss og kjæresten til pappa. Vi så Til siste hinder, utrolig kjedelig film for de på min alder. Ikke en film for meg. Etter filmen gikk vi å spiste pizza, veldig koselig dag!

Hvordan har din dag vært?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hva gjør dere i dag?

Photo Booth! Haha, slapp fisken sjæl.

I dag skal jeg med pappa, kjæresten hans og søss inn til Oslo. Vi skal spise sushi og gå på kino, tror jeg. Blir i hvert fall kos! Nå ringer pappa på døren, må løøøpe!

Hva gjør du i dag?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Den perfekte dotten

"Hvordan lager du en så perfekt og stor dott?" - Leser

Jo, det har jeg tenkt å vise dere! Jeg bladde igjennom noen blogger, husker desverre ikke helt hva denne bloggen het. Men dette var helt genialt. Tenker å vise dere hvordan jeg gjør det. Mine bilder, min tekst, bare sånn at det er sakt.


Du trenger : Tennis/trenings sokk, nylong strømpe og saks.


 Først klipper du av den delen hvor tåa skal være.


Så tvinner du på en måte sokken sammen til en dott, som vist på bildet.


Deretter klipper du av en liten bit av en nylong strømpe. Anbefaler en hudfarget strømpe til blondiner og svart til brunetter.


Så dytter du nylongen inn i sokke hullet.Og til slutt trer du strømpen på sokken, resultatet ble slik:

Likte du innlegget?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens outfit #250811

Genser Cubus // Jeans Cubus // Sko aldo // Smykke made by me

 

Hva syntes du om outfittet?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Dagens antrekk #240811


Genser Cheap monday // Tigths Abercrombie // Sko Puma // Skjerf spør mormor ♥

 

Hei bloggen!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Mathilde, der så vi på never say never Derector's fan cut sammen med Fanny, Oda og Philippa. Superkos. Resten av dagen har jeg chilla, tatt autfait bilder, lest lekser og chilla enda mer. Synd at sommeren er over og høsten er på god vei, men possitivt er det også. Nå er alle de kule skjerfene mine tatt opp, og skal brukes MYE. Love.

Hva syntes du om dagen antrekk?

 

-ALEXANDRA SCHOUEN

Verdens beste body lotion

Denne kremen er noe jeg anbefaler på det sterkeste. Den er super bra, man får utrolig myk hud, jeg garanterer! Og ikke minst at den lukter kjempe godt, sånn veldig friskt og sommerlig. Tørr hud? Bruk denne, den vil gi deg hud som en barnerumpe. Trenger jeg å si noe mer?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sykt verdt pengene
Dette fikk jeg i posten i dag. Har prøvd den ut og for et resultat. Den holder hele dagen, er kremet og har rik konsistens og ikke minst at den ikke drysser. Har også lest at den er testet av øyelege, og det er jo langt i fra negativt. Mange ungdommer sliter med å finne den perfekte maskaraen, den de liker og føler seg vel med. Jeg har akkurat funnet min. BIG BOLD maskara fra IsaDora er verdt pengene! 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dette innlegget er en del av en Isadora Big Bold kampanje - besøk bloggen her.

Klar for skolen

Hei og hopp! I dag starter vi ti på skolen, ganske chill eller hva? Ja. I går var det en lang dag, siden jeg sto opp syv. Og syv er midt på mørke natten i min døgnrytme, må vel vende meg til det. Dagen i går gikk ut på å få informasjon og skap. Leksefri uke, vi har chille lærere.

Hvodan var din første skoledag?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Im in love (again)

Og avslutte en lang dag med en Kaffe med smak av vanilje er herlig. Vært en lang dag, siden jeg sto opp klokken sju i dag tidlig. Og i min døgnrytme var dette midt på natten. Denne kaffen vil jeg anbefale til alle, den er superduper god! Har du smakt den før?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens antrekk #220811Topp BIKBOK // Tights Abercrombie // Smykke Florida // Solbiller Ray Ban // Ola jakke Americaneagle 

 

Hva syntes du om antrekket? 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Videoblogg - Ukens spørsmål

Herlig start bilde.

Okey, jeg må serr gi meg med å redigere stemmen min. Men må innrømme at den stemmen er utrolig søt, høres ut som et lite ekkorn. Nå skal jeg nyte siste dag av sommerferien, kjenner jeg allerede gleder meg til høstferien, Tenerife eller Cran Canaria heeeere I coome♥♥

 

Hva syntes du om videoen?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

En dag du er litt deppa eller lei?

Dette er litt flaut å innrømme, men når jeg er lei meg, sur eller deppa setter jeg iPhonen min i en høytaler. Setter på max volume og later som jeg er en kjendis til sangene til Justin Bieber. Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å leve livet som en kjendis. Så hvorfor ikke late som? Krangler jeg med venner, familie eller andre personer tar jeg meg en liten tur til drømmeland og lever livet der.Hvordan er du i ditt drømmeland?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hva gjør du i kveld?

God kveld!

I kveld skal jeg bare slappe av. Lese historier på jdbnorway.blogg.no, kommentere tilbake på deres blogger, se film, redigere morgendagens bloggvideo og rett og slett nyte nest siste dag av sommerferien. Blir deilig å se alle folka på mandag, og komme tilbake til hverdagen. Ikke missforstå meg, jeg liker ferie bedre enn skolen. Men jeg er klar for 9. 

 

Hva gjør du i kveld?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Norwegian beliebers on TV

Trykk på 720px for HD effekt.

 

Vi tok opp sommeråpent når jeg og Rikek var der live. Så i dag tok jeg kameraet til kjæresten til pappa og filmet da vi var på. Håper dere liker videoen, og ukens spørsmål kommer ut på video i morgen. Stay tuned! Snakkes etterpå♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Videoblogg

Trykk 720px for HD effekt

 

Hei søte dere!

Stemmen er selvfølgelig ikke redigert. Håper dere likte videoen, det ble ikke god kvalitet, siden jeg ikke fikk lov til å låne kameraet. Får vel vente til Oda kommer hjem fra Italia, sånn at jeg får låne det. Men alt er vel bedre enn ingenting. Nå skal jeg opp til bestemor, så snakkes vi i morgen♥

 

-ALEXANDRA SCHOTEN

Bildene fra i går

// Canon EOS 1000D // Privat

Heei søtinger. 

I går kveld fikk jeg sånn sykt kikk på å ta bilder. Du vet sånn noen ganger får man sykt lyst på godis, akkurat sånn fikk jeg i går, bare på å ta bilder. Så jeg spurte bestevennen min June om hun joinet ut for å ta bilder. Utrolig koselig, jeg elsker å ta bilder sammen med June, bildene blir så fine. Høres sikkert utrolig rart ut, men hver gang jeg og June tar bilder sammen blir det mange fine. Hva syntes du om bildene?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Ønske meg lykke til?

 

Jeg er nå med i en konkurranse på >jdbnorway.blogg.no<. Premien er Someday, parfymen til Justin Bieber. Og dere vet jo at jeg er den største belieberen her på jord. Rart jeg ikke lager en jb blogg, men tilbake til poenget. Bli med i konkurransen, og si at jeg fortjener den sykt, haha. Neida, joda. Snakkes, verdens beste lesere♥♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTENHva vil dere ha?God morgen sunshines! I dag skal jeg til pappa, tenker jeg har en videoblogg i dag! Og denne gangen med god kvalitet, får vi håpe. Jeg tenkte kanskje en sminkevideo eller hvordan jeg lager iskaffe/chailatte. Men jeg vil at dere skal bestemme. Hva vil dere ha?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Rotte haler? - hahahahHahahaha, okey. Da jeg gjorde dette døde jeg. Flere kommer sikkert til å tro at jeg hermet etter Kristine fra Kristineam.blogg.no, og vet du hva? Det gjorde jeg. Måtte bare prøve det, og det var utrolig kult. Hahaha, klokken ett på natten, overtrøtte og lage en rotte hale på venninnene dine? Da kan det ikke bli mer morsomt. 

 

Har du laget rotte haler på venninnene dine?

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Endelig samlet igjenDet er et eller annet rart med blogg.no nå. Får ikke lastet opp flere bilder, men resten kommer senere:-)

 

I går våknet jeg opp hjemme hos Fanny sammen med Oda. Vi dro inn til byen sammen med Solveig, og nå har vi akkurat stått opp her hos Solveig sammen med Maud. Ja, jeg, Oda, Maud, Fanny og Solveig overnatter. I går var vi i frognerparken og tok en del bilder, for å si det mildt. I dag vet jeg ikke hva dagen bringer, men vi snakkes i hvert fall senere. Håper alle søte små lesere får en fantastisk dag!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Sminke VS. sminke

Sminke 1:

VS.

Sminke 2:


Hva likte du best? Hva syntes du kledde meg best? sminke 1 eller sminke 2? Dere bestemmer! Jeg syntes sminke 1, ettersom det var jeg som bestemte alt og brukte den sminken jeg pleier å bruke til vanlig. Sminke 2 er fra live showet i går, og jeg syntes jeg så ganske mye annerledes ut!

Sminke 1 eller 2?

 

Love Alexandra♥

Big bold maskara


Klikk her for å se hvordan du kan få Mascaranyheten!

Jeg er med i en konkurranse om å vinne Big Bold maskara. Om jeg vinner kommer jeg til å blogge om den og fortelle dere hva jeg syntes om den. Kosten ser utrolig bra ut og ikke minst utseende. Det er utseende som får oss kundene til å kjøpe. Det passer perfekt for meg som er glad i å prøve nye maskaraer.

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens antrekk #160811

Vest ALPACA SOCIETY // Genser BIKBOK // Jeans CUBUS // Smykke fra LONDONRing A&C

 

Har ingen store planer for dagen, skal vel kommentere tilbake litt blogger, chille og nyte resten av ferien. Leser på de fleste bloggene at sommerferien er snart ferdig... Og jeg er lei meg for at jeg må innrømme det, men det er sant. Jeg starter mandag 22.juni! Så seks dager igjen...

Hva syntes du om antrekket mitt?

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Bilder fra livesendingenHer har celestina tatt en bilde fra tven tror jeg. Haha.

Ja, i går var jeg på nrk1 som sikkert mange av dere fikk med dere. Jeg fikk høre i ettertid at det så ut som at jeg var nærvøs og skalv. Men det gjorde jeg ikke. Det var døds kaldt, siden dette var ved vannet. Det var ikke inne, for de som trodde det. Et åpent sted, ute ved vannet, hvor det blåste masse. Så nervøs var jeg ikke. Jeg var der åtte for å bli sminket og informert om hva som kom til å skje. Sminken var fin, men ikke helt meg. Om jeg skal si det sånn. Så jeg syntes jeg ikke lignet helt på meg da jeg kom hjem for å se opptaket. Men for en super dag! ♥

 

Så du meg på tv? Syntes du jeg så annerledes ut?

gjeste blogger for Alexandra

Halla people

Alexandra har ikke muligheten til å blogge i dag så da må nok jeg gjøre det. Jeg heter Cassandra, dere har sikkert lest om meg i innlegget under, utrolig koslig av Alexandra å skrive det om meg, er så utrolig glad i deg også!! Jeg og Alexandra har vært beste venner siden barnehagen aldri kranglet eller vært sure på hverandre! Jeg elsker å være hos Alexandra fordi vi drar nesten alltid til butikken og kjøper noe godt, eller så lager hun noe godt til meg(hahah det var tull!)! Men jeg er der desverre ikke så ofte, er som regel hos henne når hun er hos faren, men det er ikke alltid begge kan :( Jeg husker når du flyttet fra Lier, da hadde jeg inger venner, eller hadde jeg Terese, men anyways ingen kan måle seg med deg!! Skulle ønske du flyttet tilbake til Lier, da kunne vi vært de kuleste kidsa på hele skole! Det hadde vært fett. Savner deg utrolig mye selv om vi så hverandre på lørdag, men savner å ha deg på skolen med meg, savner å henge med deg i friminuttet, vi var du kuleste ungene i hele 1.klasse!Er utrolig glad i deg, gleder meg til vi møtes neste gang!! <3

good friends last forever

 

Hei

ville bare skrive et innlegg om min kjære beste venn Cassandra, follow henne på twitter @ckirkeng!! Hun skriver alltid masse fett på twitter!! Jeg vet jeg har skriv hvor awesome Cassandra er på bloggen før, men må bare skrive det igjen! Vel tenkte å skrive noen kule ting jeg og Cassandra har gjort sammen gjennom årene. Vel Cassandra har døpt kaninen min Zimba, før så het den noe teit, som Ninni eller noe. Men Cassandra som alltid er like kul fant på et bedre navn. Vel vi har faktisk ikke gjort noe mer kult sammen enn det... Noe som gjør Cassandra enda kulere enn det hun allerede er, er at hun er en belieber, oh yes Justin Bieber fan akuratt som jeg er!! Cassandra og jeg var prikk like i barehagen og i første klasse, folk trodde vi var tvillinger, men Cassandra har en annen tvilling som ikke er fult så kul. Hun heter Josefine! Hun er kjempe kul men Cassandra hun er helt rå. Elsker å være med Cassandra fordi hun er så kul, og jeg føler meg kjempe kul når jeg er med henne! Her er noen awesome bilder av Cassandra og noen ikke fult så awesome bilder av meg!måtte ta profil bilde hennes på face fordi jeg har ingen bilder av henne..

Hun kan også et sykt kul triks som jeg har sykt lyst til å lære meg!

Er hun ikke heldig som kan det?bilde av oss, som ble tatt på bieber paraden!!et bilde av meg som ble tatt i vinter, brukte det bilde fordi Cassandra sa jeg burde det!!

elsker deg utrolig mye Cassandra du er verdens beste! <3<3<3

 

Jeg lever

Hei søte små.

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget, travel hverdag. Noe sikkert flere bloggere enn meg sliter med. Det har blitt lite tid til blogging. I går kveld var jeg på bursdag hos Sofie, utrolig kos. Og i kveld er det en stor dag for meg. Jeg skal live på sommeråpent sammen med Rikke, en av arrangørene fra paraden. Hun virker superhyggelig og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne. Vi skal møte opp åtte for å bli sminket og klar til showtime som er klokken 21:30. Vil du se meg live på tven? SKRU PÅ TVEN KLOKKEN 21:30 på NRK1!

Er du interessert i å se meg live på nrk1 klokken 21:30?

Klar for parade
Da er jeg klar for Bieber parade!  Skal ta bussen bort til oslo nå. Gleder meg kjempe masse. Beliebers er så utrolig koselige. Møtte noen av de på onsdag, så det blir koselig å se de igjen. Flere enn meg som skal på bieber parade?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Få 2 kommentarer tilbake!

I dag rundt kokken fem fikk jeg vite at en fra nrk1 hadde først ringt bestemor og så pappa, ettersom at begge to har likt etternavn som meg. De vil ha meg med på live show sammen med tre jenter som arrangerer bieber paraden som er i byen i morgen. Vi skal møte opp klokken åtte på mandag, bli sminket og gjort klar til showet som starter klokken 21:30. Alt jeg sa som skulle komme i går på tv, er blitt flyttet til mandag. Noe jeg også gikk vite i dag. Om det er noe du lurer på ang. dette legg igjen en kommentar eller send meg mail på lungo@hotmail.no (ikke com!!!). Spør i vei, tenker jeg svarer i morgen eller søndag.

Noe du lurer på?

 

-ALEXANDRA SCOUTEN

dagens antrekk #120811
Shorts New yourker // Topp BIKBOK // Cardigan BIKBOK // Solbriller Rayban // Hårpynt H&M

Nå kom jeg nettopp hjem fra cc vest. Kjøpte denne super digge cardiganen og en supersøt bluse ( Skal vises senere). Utrolig happy og fornøyd nå. Nå skal jeg bare chille resten av dagen, spise god mat og kose meg med familien. Snakkes senere i kveld!

Hva syntes du om outfiten?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Få 2 KOMMENTARER TILBAKE!

Stakkars søte små, jeg er onskapsfull, I know. Beklager for at jeg fikk meste parten av dere til å sitte hjemme å glane på en kjedelig tv program også kom jeg aldri. Det må ha skjedd noen misforståelser, men jeg kommer tilbake til når det kommer på tv når jeg vet noe.

Jeg er med i blogg vs. blogg på Amalie sin blogg. Også lurte jeg på om verdens beste lesere kunne hjelpe meg å vinne? http://photoamalie.blogg.no/1312464421_stem_p_blogg_vs_blogg.html#comment . Kan du hjelpe meg?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Det beste med mitt rom

"Kan du vise JB veggen din for oss?" - leserSå klart jeg kan det. Det har blitt veldig mye Justin Bieber på bloggen i det siste, jeg vet. Men jeg har holdt på med ting som på en måte handler om han. Og det er det som skjer i hverdagen min i hvertfall frem til Søndag. Men her er veggen min, er den ikke bare utrolig fin? Jeg vet, fineste veggen som finnes ♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

Dere må bare seHaha, nå må alle sette tven sin på NRK1. Sommeråpent har startet og hele familien sitter spent og venter på at belieberne skal komme. Jeg vil garantere dere at dere ser meg i "I ♥ Justin Bieber" genseren min! Enjoy♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens anntrekk #110811

Genser NEY YORKER // Shorts MET jeans // Armbånd ZIMBA // Hårpynt H&MHva syntes du om outfiten? 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Livet i osloHei søtnoser. Sorry for sen blogging.

I dag har jeg vært i oslo sammen med mamma, senere møtte vi mormor og gikk litt rundt i Bokstadveien for å få litt inspirasjon til høstklær. Ble helt forelsket i masse klær, det er veldig vanskelig for en som meg og dra fra oslo uten en pose full av masse klær. Haha, shoppeholikern... Neida, joda. Så gikk vi å spiste sushi og drakk en kaffe for å få igjen varmen. Kaldt ute nå, uffamei. Kommer outfit bilder senere i dag. Stay tuned.

Er du en shoppeoliker?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Høstens og vinterens must

Kulden begynner å krype inn på mange folk. Mange har allerede startet å begynne med lange jeans og jakker. Det eneste possitive med vinter og høst syntes jeg er klærene. He he, liker vel egentlig alle nye kolleksjoner for jeg digger å enten få eller kjøpe nye klær. Nye luer har kommet inn på Zimba nylig. Høstens & vinterens must spør du meg. Jeg har en i svart selv, men vil veldig gjerne fornye den med en av disse nydlige fargene.


// ZIMBA 899,-

 

Hvilken farge likte du best?

 

-ALEXANDRA SCHOUTENher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits