Gjesteblogger - for en ære!

Heihei! Mitt navn er Alexandra, jeg er 15 år og er en god venninne av Alexandra. Vi heter det samme som dere sikkert ser - kult, ikkesant? Vel, Alexandra skal være bortreist i en uke, og da har jeg fått æren av å blogge for henne! Slik at dere søte lesere skal ha noe morsomt (håper jeg) å lese. Jeg kan jo fortelle litt om meg selv, og hvordan jeg møtte Alexandra! Jeg møtte Alexandra for tre år siden (tror vi) i Thailand. Etter noen minutter hadde vi allerede funnet tonen, og ble bestevenner på en dag! Alexandra er ei utrolig herlig jente, med glimt i øyet og kjempe vakker! Bestevenn rett og slett ♥

Vel, litt om meg selv.. Jeg er da, som skrevet, 15 år og spiller håndball, piano, gitar og synger. Jeg har sunget så lenge jeg kan huske, og musikk har alltid vært en stor del av livet mitt! Jeg har ikke tenkt å legge ut hele livshistorien min, men en ting jeg må nevne er at jeg var med i Mgp Jr 2010! Med sangen Det Vi Vil. Håper dere fortsatt vil lese bloggen til Alexandra, selv om jeg blogger!

Noe spesielt dere vil lese om imens jeg er sjefen for denne fabelaktige bloggen? - Alexandra (gjesteblogger)

Gran Canaria, baby

I natt drar jeg til Gran Canaria, og jeg er ikke sikker på om jeg får tid til å oppdatere bloggen, eller om det er internett der. Og vet dere hva? Jeg har fått gjesteblogger, dette er ingen andre enn Alexandra fra mgp. jr i fjor. Hun er en god venninne og jeg savner henne sikkelig. Håper dere får en fin høstferie, kos dere med ferie og Alexandra. :-)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

I bursdag

Blogges senere, må gi dere litt informasjon og kanskje skuffe dere litt. STAY TUNED! 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Nesten klar for avgang


Solhatt, solkrem, aftersun og baggen min stappet med sommer klær, heeerlig.

Thums up for Gran Canaria! Drar lørdag, veldig, veldig tidlig. Sånn klokken fire eller noe hjemme fra og blir borte en uke. Finner bare ikke passet mitt, eller lillesøsteren min sitt, men det finner jeg sikkert etter en time leting, typisk meg. Gleder meg MASSE til sommer, sol, bading, masse is og stranda. Livet er herlig♥ 

Hva skal du i høstferien? (blir selvfølgelig bloggingmpå kveldene)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Bloggdronningen

Haha, har rett og slett ingenting å blogge om. I dag har jeg vært hos Oda, for å skrive spanskpresentasjon også har jeg også har jeg øvd til naturfagsprøve som er på fredag. Noen som vil hjelpe med meg kjemi? Protoner, elektroner, nøytromer, atomer, partikler osv. er ikke helt min sak.

Noen som er flinke med kjemi?

Shopping uten penger

I dag var jeg på CC vest sammen med Maud og Sofie, utrolig koselig! Dro egentlig fordi at jeg skulle kjøpe neglelakker på Zant, pga. jeg hadde en tilgodelapp der. MEN så smart som jeg er stakk jeg fra lappen som lå på stolen ved utgangsdøra. Hvor dum er man ikke da? Alexandra, skjerp deg! Så når jeg kom tilbake lå lappen der og irritert ble jeg. Så jeg tro på shopping med femti kroner, og hvor mye får man ikke for det? INGENTING...

 

Du gjort i dag?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

OUTFIT #260911

Genser BIKBOK // Shorts ONLY // Tube bh/topp BIKBOK

bildene ble i litt dårligere kvalitet pga. mørket. Men alt er bedre enn ingenting, eller hva? Joda! Poenget var å vise dere bak på toppen, åpen rygg. LOVE♥ Og shortsen er en høytliv shorts!

tycks?

En fantastisk rollemodell

Jeg har begynt å like Demi Lovato veldig i det siste. Hun er en helt fantastisk rollemodell for yngre og virker utrolig søt og hyggelig. Måten hun har gått ut med sine problemer og hendeler har faktisk hjulet mange personer. Hun har en utrolig kul stil og en helt fatastisk stemme. Demi Lovato er definitivt en av mine favoritt stjerner nå. Det nye albumet hennes er ute i butikkene nå og heter "unbroken", anbefaler alle å kjøpe det, for det skal jeg!

Liker du Demi?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Endelig ferdig!

Etter mye stress og fram og tilbake har jeg kommet fram til dette designet. Det er fra supertjej, og jeg hadde det i noen minutter for noen uker siden men klarte ikke forandre det på den måten jeg ville, så da ble det ikke den. MEN nå klarte jeg det! Skal få mer inn i side menyen, men det kommer etter hvert! :-) Håper dere liker designet!

Hva syntes dere?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

NYTT DESIGN!

Johooo, endelig! Tusen takk til Tina Emilie som faktisk klarte å holde ut min utrolige utolmodighet og masing. Jeg var så sykt keen på nytt design! And do you know what? I love it! Enkelt, fint og det er sånn jeg liker det! Nå venter jeg bare på side bilde og en header. Headeren kommer i løpet av nesteuke!Bildet er ikke redigert, tro det eller ei.


Hva syntes du om designet?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Meg og AndreaBadendyck


 Sorry, ble visst en K istedet for G! :P

Jeg har fått mange kommentarer opp gjennom blogglivet mitt at jeg ligner på Andrabadendyck.blogg.no. Og det tar jeg faktisk som et kompliment! Jeg syntes hun er kjempe søt og ikke minst veldig pen. Personlig syntes jeg ikke vi likner veldig, men hva syntes dere? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Jobblørdag

Nå stikker jeg på jobb! Skal jobbe til fire, og etter det må jeg øve til to prøver... I helgen liksom!? Syntes det er teit at vi har prøver på mandager, men life is hard sometimes, liksom. Så vi snakkes i kveld da! :-) Ha en fin dag, søtiser!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Once in a lifetimeF.V Oda, Sofie, Solveig, Philippa, Maud, meg, Mathilde, Fanny og June.

Dette er et bilde av min fantastiske vennegjeng. Har har opplevd mye sammen, som shoppingsturer, hytteturer, bading, overnattinger osv. sånn som andre vennegjenger gjør sammen. Jeg meldte meg på konkurransen hvor du kan vinne en kveld hvor Jan Thomas kommer hjem til deg, sammen med X-teamet for å partysminke hele vennegjengen og få makeup- og trengtips. Dette er noe vi alle liker, og noe annerledes. Noe vi aldri kommer til å glemme og hadde vært en super sjanse for å ha det supergøy med både Jan Thomas, X-teamet og bestevennene mine. Hadde vært så utrolig gøy å få de hjem til meg og snakke om det jeg virkelig interesserer meg for!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

Klikk her for mer info om konkurransen!

Et spørsmål, et svar.- leser

Mange har sikkert lagt merke til at jeg ikke blogger like mye som før. Jeg har fått meg en Justin Bieber blogg, hvor jeg skriver historier og ting som skjer rundt Justin. Derfor er det vanskelig for meg å oppdatere lungo i hverdagen, siden jeg både har jdbstorys.blogg.no, skole, lekser, dans, er med venner osv. Akkurat nå syntes jeg ikke at jeg er en flink blogger, men selvfølgelig skal jeg forbedres. Bare gi meg litt tid. 

Også utseende. Utseende spiller ingen rolle, det er personligheten og hvordan du oppfører deg som spiller noen rolle. I mine øyne iallefall. Det er ikke sånn at jeg tror jeg er superpen og er helt perfekt, ingen er perfekte. Og jeg syntes ikke jeg er veldig pen, men det betyr ikke at jeg ikke har god selvtilitt. Fordi det er faktisk bloggen som har gitt meg god selvtilitt, dere som leser bloggen min støtter meg og gir meg komplimenter hele tiden. 

Fikk kanskje ikke fram noe poeng... Tror jeg. Men jeg syntes ikke jeg er så flink til å oppdatere bloggen min nå, pga. skole osv. Og jeg syntes ikke jeg er pen, men heller ikke stygg. Fordi ingen mennesker er stygge. ALLE er pene på hver sin måte♥♥

Bra nok svar? Hva syntes du?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

BIKER-BOOTSENE ER TILBAKE!
... og gjodt er det! For jeg elsker biker-boots! Tenker å vise dere mine iløpet av neste uke. Skomoten forandrer seg fra sesong til sesong, men er det et par som ikke ser ut til å forsvinne med det første, så er det de såkalte biker-bootsene. De røffe støvlene er nemlig ikke bare tilbake, de er også mer trendy enn noensinne! Johooo. Alexandra er glad!♥♥♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN


Plukking av bæær

Hihi, kom nettopp hjem fra drue- og bjørnebær plukking! Utrolig godt og koselig. Digger å ta sånne bilder som "ta bilde av meg nå, og så later vi som at jeg ikke vet at du tar bilde." Funny bunny. Dette er da fra gartneriet til pappa, nå skal jeg snart se Idol. Ha en fin kveld videre!

Hva syntes du om bildene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

MY LIPS

ja, det er redigert for de som trodde det ikke var det. Dette er hva jeg bruker:

Først påfører jeg en leppomade for at ikke leppestiften skal tørke ut leppene, noe leppestift gjør om du ikke bruker noe under. Leppestiften er fra tcno. Bruker leppomaden på bildet over, anbefaler alle å bruke denne. Den er fra Rosebud, og er helt himmelst. Deretter påfører jeg en lyselyse rosa/nude leppestift og tilslutt en lipgloss med litt rosafarge i. AND VOILA!

Liker eller ikke?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

HIT SKAL JEG....

...I HØSTFERIEN, herregud som jeg gleder meg. Forlate kalde, kjørlige Norge og si hei til 35 grader, sol, varme, sjø, bassenger, bikini, lett kledde klær osv. LIVET! Jeg gleder meg som en liten unge, jeg ELSKER sommer, sol osv.

Baklager for små bilder, fant ingen i 700px, og det går ikke å få bildene større. Men her er hotellet jeg skal til i høstferien, wohooo. Alexandra gleder seg sikkelig!

Hva skal du i høstferien?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

God morgen, sunshines!

Baklager for null blogging i går, men intertettet var nede og jeg pugget de FEMTI statene. Nå er jeg klar for prøve i dag og krysser fingerne for godt resultat. Håper alle får en suerduper dag, så snakkes vi senere!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

OUTFIT #190811


Genser H&M // Skjerf BECK SOUNDER GAARD // Jeans CUBUS // sko PUMA

Fikk nettet tilbake akkurat! Så da får dere et outfit innlegg! 

Tycks?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Internett problemer

Hei og hopp. Nettet er ræva for tiden (unnskyld språket) så det blir ikke bloggings før i kveld.

NB! INNLEGGET GÅR IKKE Å KOMMENTERE!

Videoblogg

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Snapshoot


// by me

Tycks?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

My new babies


//Mulberry

Hei bloggen!

Nå er jeg hos pappa. Har ikke sett han på en stund, så det var godt å se han igjen! Og vet dere hva? Har fått to nye mulberry bagger, utrolig glad. Liker begge to veldig godt, og gleder meg masse til å få brukt de. Outfit kommer senere i dag, så stay tuned! Hva syntes du om baggene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sashimi til middag - Alltid like godt

Heldige meg ikke sant? Få favoritt middagen min når jeg er syk er bare drømmen. Jeg elsker sashimi, og med avocado blir det bare sykt godt. Som sakt så er sashimi favoritt maten min, sammen med sushi og spagetti også. 

Flere enn meg som elsker sashimi og sushi?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Slapp dag

... Og like greit er det. Er forkjølet, så i hele dag har jeg bare slappet av. Man må også passe på å drikke mye vann når man er syk, så det har jeg også gjort. Så mye mer spennende skjer ikke i livet mitt akkurat nå, har lyst å vise dere mine ear cuff etterpå, så stay tuned!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

MAX FACTOR KONKURRANSE

Hei søte lesere!

Jeg er nå med i en ny konkurranse, og man kan vinne en goodie bag til hele 500 kroner. Det er 200 blogg.no - bloggere som er heldige! Jeg ble med fordi jeg er veldig fan av Max Factor produktene og syntes de er veldig bra. Bli med dere også!

Er du med?

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

Vinneren ble...

MATHILDE OG ODA! 

Jeg var VELDIG rettferdig, trakk gjennom random.org. Gratulerer masse til dem! Oda kom forresten på 1.plass så hun får velge hvilken hun vil ha først! Gratulerer masse til dere, jenter♥♥

Ville du ha vunnet? 

Sykingen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra overnattingstur med klassen. Var ganske syk i går også, men tvingte kroppen min om å bli med. Var utrolig koselig, men savnet sengen min her hjemme. har våknet sikkert ti ganger i natt og sovet ikke godt i det hele tatt. Har tatt en dusj og ligger i boy friend abercrombie buksen min i håp om å bli bedre til helgen!

 

Er du syk?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Åherregud

Jeg er ondskapsfull, I know. Jeg driver å skriver inn alle som er med i konkurransen på random.org nå. Det tar litt tid å skrive inn over 100 navn, men frykt ikke; vinneren blir trukket i morgen når jeg kommer hjem fra overnattingstur med klassen. Så jeg drar nå snart og blir borte til i morgen. Det betyr at dere fortsatt kan melde derer på i konkurransen, noe dere kan gjøre i dette innlegget!


SNAKKES!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Skal du også?

Nå er jeg klar! Jeg skal på stafett på Nadderud sammen med noen elever fra klassen, kommer til å bli gøy. Jeg gleder meg allerede. Noen av leserne mine som også skal dit? ♥♥♥


Snakkes!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

INNKJØP


// A&C // 98,-  

 

Kjøpte disse søte øredobbene i helgen da jeg var i oslo sammen med Cassandra, Marie og Majken. Hadde en tilgode lapp på A&C og da fikk jeg brukt opp den også. Er veldig fornøyd♥ Hva syntes du om de?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Gjør må gjøre videoen


Uffamei, dere er ondskapsfulle. Holder på å spy! Herregud, hva gjør jeg ikke for leserne mine.... Litt bilder fra før vi kom til marerittet.
bassen♥

 

 Snakkes!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Favoritten i Idol

Bestemmer meg for å ikke ta pause alikevel. Beklager for i går.

Isak Heim er helt klart favoritten min i idol, hittil. Han er drit god til å synge og spille gitar. Flere enn meg som heier på Isak? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sikkelig dårlig motivasjon

Frykt ikke, jeg slutter ikke. Velger å ta en liten pause i noen dager, trenger en å ikke ha presset til å blogge og har desutten ingenting å blogge om. Samme gamle som skjer. Konkurransen kommer jeg til å trekke når jeg er tilbake. Har mistet motivasjon til å blogge på lungo, men er tilbake i løpet av nesteuke. Håper dere forstår min avgjørelse og respekterer den.

Love Alex

On my way

Hei søtinger!
Nå har jeg dratt fra skolen og sitter på vente rommet hos legen. Ikke mye å gjøre her siden det bare er kjedelige (OG gamle) blader her, leker og Lego. Blablabla, snakkes!

Hehe, snakkes!!

Gratulerer med dagen, Kristine!

Kristine er den jenta som er forbilet mitt innen blogg og mote. Hun har en helt fantastisk stil og skriver veldig bra på bloggen. Jeg elsker håret hennes og hun virker sikkelig søt! Hun er sikkelig jordnær selv om hun er en toppblogger og poster kule outfits og bilder. Rett og slett en perfekt blogg og jente. OG i dag har denne jenta faktisk bursdag! 16 år blir hun i dag, for de som ikke vet det. Har lest bloggen hennes i over et år og blir aldri lei. En veldig, veldig inspirerende jente! 

Gratulerer med dagen Kristine! Håper dagen din har vært superduper.

 

Leser dere Kristineam.blogg.no?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Følger trendenSer du korset? De fleste har begynt å tegne kors på håndleddet etter at Demi Lovato hadde det i sin nye musikkvideo. Syntes det er utrolig kult og fint samtidig, så i går tegnet jeg en på meg selv. 

 

Syntes du det er fint?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Jeg klarer ikke

Haha, lol overskrift. Men jeg klarer ikke å stoppe å gråte. Tårene mine bare renner og renner. Jeg aner ikke hva som skjer. Begynner også å bli veldig tett i nesen, noe rart som skjer med meg nå. Kanskje forkjølelsen begynner å komme innpå kroppen min... Da blir det juicy dress på skolen i morgen!! med skjerf! På grunn av jeg ser ut som en sutreunge blir det et bilde fra helgen. Hadde satt pris på om dere begynner å kommentere litt mer. Har over åtti lesere og får mellom 2-8 kommentarer. Hadde blitt glad om dere hjalp meg. Har aldri spurt om dette før, og kommer sikkert ikke til å gjøre det senere heller. Once in a life spørsmål♥

 

begynner du å bli forkjølet?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Trenger hjelp av dere!

Tenkte å ha en høst header, siden høsten har kommet for fullt. Jeg liker det ikke selv. Farger på trærene, kulde og alle fuglende rømmer fra landet for å ikke dø i kulder her. Uffamei, vil ha sommer hele året jeg:-) Trenger hjelp fra dere, jeg er ikke så god på å lage headere. Liker der hvor det er to bilder av meg på headeren og liker løkkeskrift. Bildene over er for at dere kan bruke de! Hadde satt utrolig pris på dere. Suss til verdens BESTE LESERE♥♥

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

God morgen, sunshines!

God morgen, søtnoser.

Skulle bare si god morgen og si at alle må ha en superduper dag! Og btw, June har fått seg ny blogg. Sjekk den ut HER.  Ha en strålende dag, alle sammen. 

Love Alexandraa♥

Just Chillin

Været er kjedelig, så i dag valgte jeg å ha en sikkelig chille dag. Loke litt rundt på blogger, se på tv programmer og høre på musikk. Forresten så har bestemor nå bestilt tur til Gran Canaria i høstferien! Hvor digg blir ikke det? Jeg skal dit med besftemor, søs og kusinen min. So excited♥

Hva skal du i høstferien?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Iskaffe - VIDEOBLOGG!

Goood morgen!

Siden mange ville ha iskaffe video, here you go! Den er superduperfantastisk god. Liksom, people jeg gir dere et tips; try it. Håper dere likte videoen da, søtnoser.

 

Hva syntes du om videoen?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Ikke glem konkurransen//Abercrombie & Cuess

Ikke glem konkurransen! trekker vinneren på fredag neste uke, så dere har ikke sååå god tid. Kommenter så mye du vil, folk som ikke har blogg kan også bli med. HUSK e-mail!!!! Mer informajson finner du her : http://lungo.blogg.no/1314815044_konkurranse__vinn_abe.html#comment HVER KOMMENTAR TELLES!

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

Love - The new ring


//Glitter 39,90,-

 

Like or dislike?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits