BILDER FRA RIHANNA KONSERTEN

dårlig kvalitet, siden det er tatt med iPhone:)

 

I køen på vei inn i Oslospektrum:

Til oppvarmingsband var Calvin Harris der, men etter han så tok det en hel time til Rihanna kom på scenen. Ganske lenge når man hadde stå plasser, men det var jo selvfølgelig verdt det når hun først kom ut på scenen:)

Uten zoom, hadde VELDIG bra plasser.

Virkelig en helt ubeskrivelig konsert og virkelig et minne jeg vil glemme sent. Den dama rocker! Flere som var på konserten?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

RIHANNA KONSERT

æææ, tenk at JEG skal på Rihanna konsert. Og det gjør det enda bedre at jeg skal med Sofie, bestevenninnen min♥♥ Jeg fikk vite på mandag at vi kunne skaffe oss billetter, helt sykt. Jeg hadde tidligere sett etter billetter, men da var det utsolgt så jeg ble helt i hundre da jeg fikk vite det. Det har enda ikke gått opp for meg, men jeg gleder meg som en liten unge♥

Flere som skal på Rihanna konserten i kveld? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

"Hvordan sminker du deg?"

"Hei! Digger bloggen din, jeg har et spørsmål: Hvordan sminker du deg?" - Leser.

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk, egentlig til alle som sier at de liker bloggen min. Dere er herlige♥ Kan prøve å forklare hvordan jeg sminker meg, men kommer med sminkevideo snart!

1. Først tar jeg på meg fuktighetskrem, for at huden ikke skal bli så tørr. Jeg fortsetter med en lett foundation for å jevne ut huden, også pudrer jeg lett over med et solpudder for å sikre sminken.  2. Jeg markerer øynene oppe og nede med en mørkebrun/svart eyeliner.  Så pleier jeg å duse ut med en q-tips, og legge til litt mørk øyenskygge oppå. Så bruker jeg en maskara fra Max Factor. 3. Til slutt frisker jeg opp kinnene mine med en svak ferskentonet blush og en lys shimmerøyenskygge i kinnene for litt highlight.Vil du ha sminkevideo?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Tatto : Sommerfugl

Kjøpt på Standar i Oslo.

Hei søte lesere:-)

Nå skal jeg stikke ut for å møte Maud, Philippa àka Pippa og Fanny. Skal bare høre litt på under the mistletoe først, den er helt fantastisk! GO AND BUY UNDER THE MISTLETOE!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens lille nytelse


Smoothies til frokost = herlig! Smaker så sunt og godt:)

Flere som liker smoothie til frokost?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

It dosen't mean I'm happy-ALEXANDRA SCHOUTEN

UNDER THE MISTLETOE ER KJØPT

Herregud, jeg har ikke ord som kan beskrive denne følelsen. Jeg får helt tårer i øynene fordi cd'en er så utrolig bra, en helt utrolig cd'e med så utrolig mange fantastiske sanger. Jeg måtte jo selvfølgelig løpe å kjøpe albumet rett etter skolen i dag, siden den kom ut i dag. Helt utrolig at den kommer ut i  Norge før USA! Go and buy UNDER THE MISTLETOE på nærmeste platekompani!


Har også hengt opp noen få plakater i dag, ble det ikke fint? 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

@school

wow!

"Hei bestepusen. Kan du ta med kamera i morgen sånn at vi kan ta bilder i friminuttet? Vær så snill!? Siden du har så utrolig bra blogg og siden du er verdensbeste bestevenn<3" -June. Hvordan kan jeg motstå denne fristelsen? Når hun til og med kaller meg for bestepusen er det noe hun virkelig vil. 

Hva syntes dere om bildene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

DAGENS OUTFIT

Sorry for sent innlegg, men bogg.no var ikke min bestevenn i dag... desverre ville den ikke legge inn bilder. Buuut, i have good news! Here it is:Genser fra Line of Oslo // topp og bukse fra bikbok // Sko fra Uggs

Like?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

NYE UGG

'Hvordan utaler man Acne?' - Leser. 

Vanskelig å forklare, men skal prøve så godt jeg kan. A-K-N-E, rett frem akne liksom. Haha, okey ganske lett. Skjønte du det?Liker veldig godt fargen. Har lenge ønsket meg disse og er super fornøyd! Og JA, jeg vet at Justin Bieber ikke liker jenter med Ugg, men jeg liker ikke gutter med øredobber, men jeg liker Justin selvom♥ Selvom han ikke liker det, betyr det ikke at jeg ikke kan like det. Alle mennesker er forskjellige, og like godt er det!

Hvilken farge liker du best på Ugg?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Outfit #241011

Genser fra Acne // Skjerf fra Beck sondergaard // bukse fra G-star ♥

like?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

THE BITCH IS BACK

Ganske random, men jeg har savnet å blogge på lungo. Har hatt tanker om å slutte her, men det legger jeg bak meg. Å blogge her er en hobby, og er noe jeg trives med! Så lett blir dere ikke kvitt meg. THE BITCH IS BACK!

Savnet meg? hehe

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Ja, jeg lever

Hei folks!

Okey, jeg er ondskapsfull, i know. Dere søte små går inn på bloggen også er det samme innlegget hver gang dere oppdaterer, I know the feeling. Grunnen er at jeg har mistet inspirasjon, og syntes rett og slett at det er slit og ta bilder, legge de ut på bloggen også sitte og skrive et langt innlegg og poste bilder. Pluss at min andre blogg går så bra nå, og da frister det å blogge, da er det mye mer morsomt. Jeg tar en liten pause fra lungo nå, håper dere forstår. blogg skal være en hobby, ikke masete og kjedelig. BESØK MIN ANDRE BLOGG HER

Syntes du det er dumt at jeg tar en pause?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Forelsket

Du kan kjøpe den på Itunes HER. KJØPKJØPKJØP! Ligger på #1 allerede♥ #Proudbelieber

Hva syntes du om Mistletoe?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sushi date + kino med søtnosene

I går dro jeg, Fanny, Mathilde og Philippa akà Pippa inn til Oslo etter å ha overnattet hos Fanny. Eller hos Fanny var det meg, Mathilde og Oda, men what so ever. Vi hadde planlagt lenge å dra på sushi date, og det var kjempe koselig. Etter sushidaten tok vi trikken ned til National og så på The help (Barnepiken) på Vika kino. Anbefaler filmen på det sterkeste! Masse latter og ikke minst tårer. Alt i alt, en helt perfekt dag♥

Hva gjorde du i går?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

@Fanny

Hæællæ! Vi har ikke fritids, sååå don't ask... :-) Snakkes!

Hva skal dere i dag, søte små?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hva vil dere lese?

Jeg begynner å miste inspirasjon, og det er vel ikke vits at jeg blogger om ting dere ikke interesserer dere? Så derfor spør jeg, hva vil dere lese om?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

blåveisen

hoho, Tcmn den andre, eller hva? Jeg tok av meg sminken i ste og fikk ren sjokk. I går gikk jeg på en dør på skolen... dont ask. Men da hovnet bare øyet mitt opp, nå er det blått? uffamei. Vakkert eller hva?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Angel 1913Pute fra Princess.

søt? 

OUTFIT #101011


Skjorte spør mamma // Bukse LINE OF OSLO 


Også hadde lillesøs veldig lyst å bli med på et outfit bilde:


Isabella akà Bellis♥

 

Likte du outfitet?

2 cool 4 school

Da er jeg ikke klar for først dag etter høstferien, egentlig. Etter sommerferien var det motiverende siden det liksom var høstferie mnd etter, men nå er det søren meg helt til Jul. Jul liksom? Det er to og en halv mnd + fem dager, skolen forventer så mye. Jaja, bare å stå på, snart tentamner og en haug med prøver. Look forward to it! 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

STIKKER PÅ KINO

Må stikke, skal på kino med søte Josefinemor som jeg ikke har sett på evigheter. Gleder meg masse til å se henne igjen. For dere som lurte så er det tvillingsøsteren til Cassandra, hvor kult hadde det ikke vært å hatt en tvillingsøster? omg

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Til Alexandra

Tusen, tusen takk til >Alexandra< som har gjestet blogget for meg mens jeg har vært borte. Heldighvis har jeg klart å blogge litt selv, men setter fremdeles utrolig stor pris på at Alexandra hjalp meg. Tenk å ha møtt en på andre siden av jordkloden, mens hun sto å sang med en helt fantastisk stemme er en av mine bestevenner nå i dag? Utrolig å tenke på etter som at det er flere år siden vi sist så hverandre, men jeg leser jo bloggen hennes og vi chatter på facebook, så vi holder kontakt. Jeg møtte Alexandra i Thailand da hun sto på en scene og sang everytime we touch av Cascada, fra dag 1 visste jeg at denne jente kom til å nå langt, nå har hun vært med i mgp.jr og skal på turne! Er så utrolig stolt av den søte, snille og ikke minst omtenksomme jenta med et herlig smil den dag i dag. Utrolig glad i deg, Alex♥

meg og lillesøs i går ♥

Starbucks

I dag tidlig hadde jeg VELDIG dårlig matlyst, hadde ikke lyst på noe annet enn disse super deilige karamel kjeksene som bestemor anbefalte på det sterkeste. Egentlig er jeg ikke så veldig glad i klissete karamel, og om morningen gjør det ikke bedre. Men denne var fakstisk SUPERGOD! Anbefaler til de som er i utlandet og det er starbucks der!

 

Har du smakt disse før?

-ALEXAMDRA SCHOUTEN

Outfit #061011

Skulle egentlig postes på torsdag, men nettet er litt treigt og teit...

Shorts og Topp fra Abercrombie

 

Tycks?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Superfint her

Hei og hopp. RASKT innlegg! her har dere solnedgangen som tydelighvis ikke ble lastet opp i går. Helt utrolig digg med ferie. Føler jeg trengte det, virkelig. Snakkes♥-Hva gjør du i høstferien?

-AELXANDRA SCHOUTEN

I Gran Canaria

liten oppdatering fra meg. Omb, så utrolig herlig her! Det er over 37 grader her om dagen og rundt 30 om kveldene. Outfit fra i går, måtte blogge et lite innlegg til dere:-) Har ikke tenkt å blogge hver dag, koster penger for internett, men vi får se hvor mye jeg får tid og gidder. Rett og slett!

Kjole fra Pieces. Også solnedgangen, fantastisk!♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

You say, I write

Hei dere! Jeg fikk inn noen forslag i forrige innlegg om hva jeg kan blogge om, og i dag tenkte jeg at innlegget skulle handle om min opplevelse i Mgp Jr, og så avslutter jeg med en sangvideo (også et ønske fra dere).

Mgp Jr har betydd utrolig mye for meg. Oppfyllingen av drømmen startet på en Thailandtur for 1 1/2 år siden. Vi hadde akkurat landet og kommet på hotellrommet da telefonen ringte fra nrk, og jeg fikk forespørsel om å komme på audition i Oslo en uke senere. Jeg valgte selvfølgelig å komme på audition, dette var jo en "once-in-a-lifetime"-opplevelse! Auditionen gikk flotters, og i Mars fikk jeg vite at jeg var en av de ti som kom videre til finalen som gikk av stabelen 4.september 2010!  Torstein stakk av med seieren, og jeg var en av de fire finalistene sammen med Julie og Murphys LaW. Siden Mgp jr har jeg opptrådt masse, fått utrolig mange forespørsler og til og med opptrådt på samme scene som A1, Tone Damli, Vinnie, postgirobygget og Jenny Skavlan ! Og nå i november/desember skal jeg på juleturné rundt omkring i hele Norge sammen med Malin, Jørgen og Torstein. Gleder meg som en liten unge på julaften.. hihi! 

Trykk her for å vite litt mer om min mgp jr-opplevelse ! 

 


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits