Hei alle sammen !

Helo Lungolesere!

Det er sofie her. Jeg skulle da starte med lungo fordi Alexandra trengte en pause ;)

Jeg har en ponni som jeg rir vær dag, jeg har venner jeg er med og jeg konkurerer mye. Så det er ikke sikkert jeg alltid får blogget, men bedre med et en ingen?

Jeg gleder meg til å blogge for dere, og håper dere også liker det jeg skriver. Har blogget på mange blogger før, så jeg er ikke helt fersk.

Nå skal jeg ha jentekveld, og kanskje det blir noen bilder der. vill bare si at jeg har et canon kamera som ikke altid gjør som det skal, plutselig tar det bilder, og plutselig ikke -.-

Ha en fin kveld!Jeg skal fikse designe også!

- sof

TAKK FOR ALT!Jeg har en dårlig og en god nyhet., den dårlige er at jeg sier takk for meg på lungo. Det har gått mye opp og ned med bloggingen på lungo i det siste. Dette er på grunn av masse skole, lekser og andre ting som skjer i hverdagen hos en 14 åring. Det er vanskelig å få presset inn innlegg på denne bloggen. Blogging skal være en hobby, ikke stress og mas. Etter å ha startet en Kjendis blogg fant jeg ut at jeg likte det mye bedre, siden jeg syntes etterhvert at det ble så kjedelig og blogge om meg selv.

Men jeg vil takke de som har fulgt meg fra første dag (6.april), de som har kommentert hyggelige kommentarer, støttet meg og likt og lese om mitt normale tennåringsliv. Jeg sier takk for meg for denne gang, men kanskje fremtiden vil vise meg tilbake,hvem vet? 

Men den gode nyheten er at lungo.blogg.no fortsatt blir en blogg som kommer til å bli oppdatert i hvertfall en gang om dagen. Lungo overlever til og med uten meg, er ikke det bra? Jeg kommer i hvert fall til å følge Sofie her på bloggen og håper du også gjør det. Og igjen, tusen takk for alt dere har gjort for meg. Dere er herlige, og håper dere er like herlige mot Sofie. Love u♥

følg meg på http://jdbstorys.blogg.no - hvis du liker Justin Bieber ♥

eller følg meg på http://odnorway.blogg.no - hvis du liker One direction♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

LYKKE.

Hihihi, i går da jeg kom hjem lå denne herligheten på senga mi! Min snille mormor hadde gitt meg og lillesøsteren min en hver, ahh gleder meg allerede til lørdag! I morgen er det matte tentamen og på torsdag er det engelsk, så mye av tiden min går nok til pugging. Derfor kommer bloggingen til å ikke bli så bra fremover, men skal prøve mitt beste!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Koselig dag

Hei og hopp søte lesere ♥

I dag tok jeg og Sofie på oss skoene og gikk bort til Drammenshallen, en sikkelig søndagstur! I drammenshallen var det turnkonkurranse og siden jeg blogger med Stine på en jb blogg, så var det jo perfekt å møte henne der. Kan dere se på første bildet at en turner trynte? Syntes sikkelig synd på henne, og fikk det tydlighvis på bilde! Vi satt og så på i en og en halv time før vi forlot stedet og gikk over broen for å se på kino. Anbefaler og se Twilight, en var veldig bra. 

Har du sett Twilight?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hola chickas!

Jeg lever! Har rett og slett ikke orket og blogge, det er mye stress og blogging skal jo være en hobby? skal det ikke? Åjo! Derfor skal søte Sofie pusen blogge for meg i en uke fremover *applaus*. xD^^:* Her er noen bilder fra pepperkakebakingen, før sofus kom!

Hva syntes du om bildene? ^^xD:** (fjortis humør)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

Priuritering

Skolen tar så mye tid, utrolig nok har vi tentamen til neste uke og det er mye å øve til bl.a vanlige prøver også. Derfor blogget jeg ikke i går, og uansett hadde jeg ingenting å blogge om. Ja, jeg syntes det er kjempe gøy å blogge, men det bruker så mye tid. Du må først og fremst finne noe å blogge om, så ta bilder ( og det er ikke alltid det er noe å ta bilde av), legge de inn på maccen også helt til slutt laste de inn i innlegget som tar utrolig lang tid noen ganger, så nei, et innlegg tar ikke 5 min å skirve, da hadde jeg blogget sikkert 10 innlegg om dagen. 

lover at bloggingen skal bli bedre i helgen!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

My favorite quotes

Hihi, i ste så ryddet jeg i en sånn skuff ting på rommet mitt. Jeg kaster gamle bøker, prøver and so on. Helt til jeg finner et ark fult av hjerter og en slurvete tekst, der finner jeg disse sitatene. Eller jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle de, dette var sikkert noe jeg fant på nettet den gang:)

Hva syntes du om sitatene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dagens outfit


Skinntights Guess // Cardigan BIKBOK // Topp GINA TRICOT

 

like?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Antrekk 1 eller 2?

hvilket liker du best?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Helt frelst

 

oh-my-bieber jeg har aldri luktet noe så godt! Absolutt favoritt parfymen min. Den lukter så friskt og godt på en ubeskrivelig måte. (Hvis det ga noen mening) Er i alle fall veldig glad den endelig er min, har lengtet etter den så sykt lenge. Kort fortalt så fikk jeg vit at Celestina skulle til lodnon med dansingen (tror jeg) og da var jeg kjapp på tråden og spurte om hun kunne kjøpe someday til meg ettersom at den ikke finnes i Norge. Det har gått sekunder,timer, dager, uker før jeg endelig fikk den!

Hvilken er din favoritt parfyme?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Gårsdagens innkjøp

Jeg og mamma dro på et shopping senter i går, ettersom at jeg hadde en tilgadelapp som snart gikk ut. Jeg kjøpte disse tre neglelakkene. Eller, den i midten er neglelakk, den til venstre er sånn som "matter" ut neglelakken og den til høyre er en primer. Har den på nå, og prøvde å ta bilde av det, men det så ikke så bra ut på bildet, så jeg vil ikke lege det ut. Neglene mine er matt med en kind of gull/sølv glitter farge. 

Hvilke farger liker du på neglene?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

T.G.I.F

Thank God It's Friday!


Heey verdens beste puuuser! xD^^;** 

Nå koser jeg meg med en sikkelig digg middag, nemmelig ost og kjeks! Ahh, love♥ Skal prøve noe nytt etterpå, så dere får glede dere masse til å se hva jeg har kjøpt.

Liker du ost og kjeks?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

Det beste med iPhone

Nå har jeg hatt iPhonen min i et halvt år (har allerede sprekker ;(( ). Og jeg er kjempe fornøyd, det er helt klart den beste mobilen jeg noen sinne har hatt. Det eneste negative er vel at når mobilen ringer, henger den seg noen ganger opp og det går ikke ann å svare. Få negative ting ut av verden og frem med de positive: man kan bytte deksler. Så om jeg er lei av foreksempel den helt til høyre kan jeg bare bytte, eller evt. kjøpe meg en ny en! Jeg er tre nå, den helt til høyre bruker jeg hvis jeg er veldig glad og vil føle meg litt jentete. Den i midten bruker jeg når jeg bestemmer meg for å være sikkelig kjedelig, mens den helt til høyre bruker jeg når jeg er belieber. Belieber er jeg vel hver dag, så det ble en feil forklaring. 

Har du iPhone?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

 

BILDER DERE HAR LENGTET ETTERHahah, når jeg ser tilbake på disse bildene må jeg bare le. Jeg var så klar for å stripe håret mitt, og fikk egentlig sjokk da jeg så hvordan jeg så ut etterpå. Typisk D-town, er det ikke det man kaller det? Er fornøyd med den hårfagen jeg har nå, og det er jo det viktigste. Hadde egentlig aldri tenkt å legge ut disse bildene, men siden noen spurte, så klart jeg ikke motstå.

Er du fornøyd med hårfargen din?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

VIDEOBLOGG

Like?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

TREN SOM VANESSA HUDGENS

Vanessa Hudgens (21), som vi alle kjenner så godt fra «High School Musical» er blitt svært sporty i det siste. Hun ser rett og slett bedre ut enn noen sinne. Her får du hennes treningshemmeligheter.

Skjønnheten holder til i det fasjonable L.A, hvor hun sier hun får mer enn nok treningsmotivasjon. Der er menneskene kjent for å ha et sterkt (og noe usunt) fokus på helse og skjønnhet, og hun har latt seg rive med.

Hemmeligheten til superkroppen hennes, er og ikke ta noen snarveier, i følge fitness-diet.com. Vanessa er ikke ekstrem når det gjelder kosthold, og når man er såpass ung kan man tillate seg å slurve litt mer. Regelmessig trening og et normalt og sunt kosthold er det eneste man må holde seg til når man er ung. 

«Sucker Punch» - stjernens favoritt-trening er pilates og kondisjonstreninger med sykling. Hun er nøye med å ha en balansert treningsrutine, og trener fire-fem ganger i uken i ca en time. Slik brenner hun fett, definerer musklene og holder seg i form. 

Hun holder seg også unna ferdigmat, så prøv og unngå fritert gatekjøkkenmat, og ta med deg sunne matpakker. Grove brødskiver med skinke, salat og tomat og et eple til dessert, er en helt optimal lunsj.

Kondisjonstrening er spesielt bra for å roe ned, og kvitte seg med stress. Sliter du for eksempel med en vanskelig skoleoppgave, kan en joggetur etterfulgt av yoga, gjøre underverker. Dette hjelper nemlig kroppen å slappe av.

//Topp

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Håret.

Det var vel egentlig ikke helt sånn jeg tenkte at håret mitt skulle bli, jeg ville at stripene skulle være honning farget, noe frisøren tydelighvis ikke forsto. Det er dårlig kvalitet på bildene, siden det er såpass mørkt på badet nå. (Skal farge tilbake på mandag, forhåpentlighvis) I dag har jeg vært opptatt i hele dag, vært på jobb i flere timer og pugget til samfunnsfagprøve resten av dagen. Sikkelig kjedelig stoff i samfunnsfagen nå, Imprealisme, liksom? Hvor og når skal jeg få bruk for det liksom? 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Off to work

vakkert!

 

Da stikker jeg på jobb, er hjemme igjen rundt fire. Da skal jeg ta litt bilder til dere så dere kan se det nye håret! ;O

Snakkes!

-ALEXANDRA SCHOUTEN

NY LINK

ser du samme bildet øverst i venstre gjørne? Trykker du på den kommer du til MIN, STINEHAUGAAN.BLOGG.NO og ELINE sin JUSTIN BIBER BLOGG! Fikk den av Stine som har samme, dødskul! :) Håper du tar en titt!

Nå skal jeg til frisøren og stripe håret mitt lysere, wish me good luck♥

-ALEXANDRA SCHOUTEN

INSPOBILDER

Nå har jeg nesten akkuratt kommet hjem fra bursdagen til mormor, 61år a gitt! Vi spiste deilig sushi middag sammen med hele bøttefamilien, veldig koselig. June glemte selvfølgelig å ta med kamera på skolen i dag, men skal spørre om jeg får låne stemoren min sitt. Da blir det forhåpentlighvis hverdagsminke video:)

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Har rett og slett ingenting på lager.

Har rett og slett ingenting å skirve om, like kjedelig som lekser og skole hver eneste dag. Eller jo, Mathilde var her i ste. Det var kos, og jeg gleder meg til Fanny kommer hjem fra London. Har forresten tenkt å ha videoblogg snart, må bare låne kameraet til June, så alle må be June om å ta med kamera på skolen i morgen ellers glemmer hun det. Klassikern♥

Hva vil du at jeg skal videoblogge om?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

2 cool 4 school

På skolen i friminuttet i går på skolen, vi er sykt kule på skolen! Har forresten ikke så mye å blogge om for tiden... Flott Alexandra, det er sånn vi liker det!

Hva vil du lese om?
-ALEXANDRA SCHOUTENher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits