Anbefaling


//Sebastian fås kjøpt hos de fleste frisørsalonger:-)

Dette er shampooen og balsamen jeg bruker. For et resultat, sier jeg bare. De fleste seriene garanterer at du skal få skinnende hår, volum osv. Så prøver du den og merker ingen forskjell. Dette er det veldig mange som opplever. MEN denne serien er utrolig. Lukter sinnsykt godt OG gir deg glansfullt hår. Hvor fantastisk er ikke det? Anbefaler alle å kjøpe denne, beste serien jeg har brukt i hele mitt liv. Og tro det eller ei, jeg har prøvd mange.

 

Hvilken serie bruker du?

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Søteste smykke ever

Favoritt smykke mitt! Syntes det er super søtt, og det står at jeg er en belieber. True words! Fikk det av Sakine etter at jeg vant en konkurranse hun hadde. Dette er kjøpt i london, så du finner det ikke i Norge uansett hvor mye du leter. (Kanskje du finner på nettsider) 

 

Hva synte du om smykke mitt?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Den perfekte dotten

"Hvordan lager du en så perfekt og stor dott?" - Leser

Jo, det har jeg tenkt å vise dere! Jeg bladde igjennom noen blogger, husker desverre ikke helt hva denne bloggen het. Men dette var helt genialt. Tenker å vise dere hvordan jeg gjør det. Mine bilder, min tekst, bare sånn at det er sakt.


Du trenger : Tennis/trenings sokk, nylong strømpe og saks.


 Først klipper du av den delen hvor tåa skal være.


Så tvinner du på en måte sokken sammen til en dott, som vist på bildet.


Deretter klipper du av en liten bit av en nylong strømpe. Anbefaler en hudfarget strømpe til blondiner og svart til brunetter.


Så dytter du nylongen inn i sokke hullet.Og til slutt trer du strømpen på sokken, resultatet ble slik:

Likte du innlegget?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Verdens beste body lotion

Denne kremen er noe jeg anbefaler på det sterkeste. Den er super bra, man får utrolig myk hud, jeg garanterer! Og ikke minst at den lukter kjempe godt, sånn veldig friskt og sommerlig. Tørr hud? Bruk denne, den vil gi deg hud som en barnerumpe. Trenger jeg å si noe mer?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Sykt verdt pengene
Dette fikk jeg i posten i dag. Har prøvd den ut og for et resultat. Den holder hele dagen, er kremet og har rik konsistens og ikke minst at den ikke drysser. Har også lest at den er testet av øyelege, og det er jo langt i fra negativt. Mange ungdommer sliter med å finne den perfekte maskaraen, den de liker og føler seg vel med. Jeg har akkurat funnet min. BIG BOLD maskara fra IsaDora er verdt pengene! 

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Dette innlegget er en del av en Isadora Big Bold kampanje - besøk bloggen her.

Sminke VS. sminke

Sminke 1:

VS.

Sminke 2:


Hva likte du best? Hva syntes du kledde meg best? sminke 1 eller sminke 2? Dere bestemmer! Jeg syntes sminke 1, ettersom det var jeg som bestemte alt og brukte den sminken jeg pleier å bruke til vanlig. Sminke 2 er fra live showet i går, og jeg syntes jeg så ganske mye annerledes ut!

Sminke 1 eller 2?

 

Love Alexandra♥

Høstens og vinterens must

Kulden begynner å krype inn på mange folk. Mange har allerede startet å begynne med lange jeans og jakker. Det eneste possitive med vinter og høst syntes jeg er klærene. He he, liker vel egentlig alle nye kolleksjoner for jeg digger å enten få eller kjøpe nye klær. Nye luer har kommet inn på Zimba nylig. Høstens & vinterens must spør du meg. Jeg har en i svart selv, men vil veldig gjerne fornye den med en av disse nydlige fargene.


// ZIMBA 899,-

 

Hvilken farge likte du best?

 

-ALEXANDRA SCHOUTEN

Hvem kler kjolen best? - Få 2 kommentarer tilbake!Syntes du datteren til Madonna, Lourdes Leon eller Disney stjernen Ashley Tisdale kler denne kjolen best?

 

New shoes

// aldo 299,-

Jeg har fått sko dilla, hva er vel ikke bedre enn et par nye sko? Jeg går inn i butikken, prøver skoene, forelsker meg i den og klarer ikke å gå ut av butikken uten. Dette skjer alt for ofte, men det er jo ikke noe jeg kan gjøre med det. Syntes disse skoene her er kule om sommeren, tidlig høst og vår. 

 

Hva syntes du om skoene?

Lovee Alexandra ♥

BIKBOK sin vårkolleksjon
Nå har jeg hamstret inn noen bilder av BikBok sin høst kolleksjon. Personlig er BikBok min favoritt butikk her i Norge, utenom nett butikker, H&M og gina tricot. Har ikke kjøpt noen av de tingene du ser over, men det må jeg nesten gjøre. Noe var kanskje ikke helt min stil, for stilen min er jo ganske klassisk, men foreksempel den genseren som har svarte og hvite striper må jeg ha. 

 

Noe du likte?

H&M sin høstkolleksjon//Alt by H&M

 

Jeg må innrømme at personlig liker jeg best å kle meg på høsten. Akkurat på dette bildet var det mye jeg ikke syntes helt er min stil, men noe av det kunne jeg gått med. Høst kolleksjonene har så utrolig mye kult, og jeg elsker å gå med skjerf. Noe som er veldig "inn" å gå med på høsten og vinteren Jeg ser allerede at det har begynt å komme høst klær i butikken, og vet dere hva? I love it. 

 

Liker du sommer, vinter, høst eller vårkolleksjon best?

 

Inspirasjon ; sommerkjolerååå, de er superfine. Skulle hatt alle sammen i klesskapet mitt. Personlig er jeg veldig dårlig på å bruke kjoler til hverdags, jeg må bli flinkere på det. Det er så fint med en søt kjole på en varm sommerdag, hårpynt i håret og et par søte sko. Nå skal jeg ut å steke i solen, snakkes!

 

Love Alexandra ♥

Aldri en sommer uten

Tørre lepper ligger langt nede på listen i sommer. Gjør leppene dine glossy og myke med en lipgloss. Sesongens glossy lepper er glassklare med et hint av farge. Beige og lyserosa gloss er en stor hit denne sommeren, hvilken farge er din favoritt?

Loveee Alexandra <3

New stuff

//boder i Polen

Se hva jeg har kjøpt! Utrolig søte ringer. De er fra gamlebyen her i Polen. Det regner og blåste i går da jeg kjøpte dem, så det ble ingen stor shopping tur. Nå skal vi snart bort på flyplassen, blir deilig og komme hjem. Blogges!

Lovee Alexandra<3

Favoritt leppestift
Mac // 155,-


Se hva jeg har fått, favoritt leppestiften min. Den er i fargen creme d' nude. Et tips til de som får tørre lepper av å bruke leppestift er å bruke en leppomade under, og la den trekke inn før du påfører leppestiften. Et tips fra en erfaren. he he. I dag har jeg bare tenkt å chille max på hotellrommet, det er nemelig fest i kveld og jeg har hørt rykter om at den skal vare helt til klokken fire i natt. Snakkes!

 

Loveee Alexandra ♥

Hjerte ringer

 

SUPERsøte. Disse ringene er det en norsk designer som står bak. Personlig liker jeg ikke å gå med store og tunge ringer i sommerferien, tenker ikke så mye på ringene heller. Men om jeg hadde hatt en sånn, hadde jeg definitivt gått med den. De passer perfekt til enkle sommertopper og sommerkjoler. På bildet er ringene med ekte sølv og kostet ca. 300 kroner. På NOA NOA finner du de med fake sølv og til en billigere penge. 

 

Loveeee Alexandra ♥


BeChristensen
Han som har gitt ut smykkene fra  Be Christensen, er en dansk designer. Han har designet noen utrolig søte smykker som dere kan se en smakebit av i innlegget "SUPERSØTE ARMEBÅND" (link). Jeg var så heldig at for noen få dager siden fikk jeg dette stativet. Perfekt for meg som aldri vet hvor jeg skal legge armbånd. 

 

Loveee Alexandra ♥

NY FAVORITT!


BODY SHOP  89 kroner

 

Om du kjøper denne blir du avhengi. Den lukter supergodt, deilig å påføre og leppene dine blir dekket med 100% naturlig olje.  Det er ikke vanlig lip gloss, det er lip roll-on, sånn kule som man bare ruller på leppene. Jeg er blitt helt avhengi av den allerede, og den ble kjøpt i ste. Absolutt en ny favoritt. 

 

 

Har du denne?

STJEL STILEN TIL ASHLEY TISDALEJeg elsker stilen til Ashley. På den røde løper skinner hun i fantastiske kjoler, og på gaten har hun med seg stilen. Jeg har lyst til å robbe klesskapet til Ashley.

Hva syntes du om stilen hennes?

SLITER DU MED TØRRE LEPPER?

Sliter du med tørre lepper når du er ute i solen? Sprekker leppene dine opp? Da er nok leppene dine solbrente... Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke sunstick, for å beskytte leppene dine for solen. Enten de allerede er blitt brente eller ikke!

FASHIONHvilken kjole likte du best?

TA VARE PÅ HÅRET I SOLEN

Her kan dere se et kollasj av noen hårprodukter og tilbehør som beskytter håret både mot saltvann og en varm sol. Jeg har også skrevet litt "fakta" om tingene under bildet. Selv har jeg ganske slitt hår, noe som irriterer veldig. I hvert fall i sommertider.

Har du slitt hår?

I LOVE DENIM

Liker du denim?

HVITE NEGLER


Depend

 

Fint eller ikke?

JumpsuitsSommerlig, uformell, kul og praktisk. I love it!

Hvilken likte du best?

Acnes vårkolleksjon 2012

 

 
 

 
Acne har gått fra litt skandinaviske uttrykk og beveget seg mot et langt mer internasjonalt og lekent preg. Etter min mening er ikke dette noe jeg kunne gått i, med mindre jeg hadde stylet opp antrekket selv. Altså tatt en av toppene fra kolleksjonen og brukt en annen jeans til. Likte du det?

Sommer mote


Noe du likte?

H&M - WaterAidSom du sikkert vet fra før har H&M alltid laget kolleksjoner der de donerer bort en del av inntektene til forskjellige formål og organisasjoner. Nå er det WaterAid som får 25% av pengene. H&M er med på å bidra til at et av verdens fattigste land får rent vann. Denne kolleksjonen er inspirert av strandklær, og blåfargene er superfine! -Ta en titt innom og se om det er noe du liker. 

Hva syntes du?

Ray banDisse Ray ban solbrillene kjøpte jeg på flyplassen i New Ark. De ble brukt endel i sommer i fjor, og er blitt litt glemt... Nå ser jeg frem til å bruke de like mye som jeg gjorde i fjor sommer. Og dette er blitt favoritt solbillene mine. Jeg liker veldig godt denne fargen på glasset, og solbrillene er av beste kvalitet. Loveit!

 

Hvordan solbriller har du?

Myke sommerlepper


 

Hvilken syntes du passer best for deg?

Helena Rubinsteins nyhet

 

Helena Rubinstein har kommet ut med en ny maskara som ser ut som en slange. Den kom ut i butikkene denne uken, og koster 290 kroner. Jeg har enda ikke prøvd den, men de som jobbet i butikken mente den var fantastisk. Så jeg gleder meg til å prøve den i morgen tidlig. 

 

Tycks?

inspiration

Hvor får du inspirasjon fra?

Jeg får inspirasjon fra forskjellige bloggere. Som for eksempel hvis jeg ikke har noe å blogge om, går jeg inn på andre blogger og får inspirasjon der. I hverdagen får jeg inspirasjon fra moteblader,  bøker og mennesker jeg ser på gata. Jeg har akkurat startet å lese den boken av Lauren Conrad. Får masse inspirasjon om sminke og stil. Kjempe bra bok! og moteblad, må jeg bare ha. 

Leser du moteblader?

Style 
Lauren Conrad har kommet ut med en bok som hun har gitt navnet Style. Kjenner at jeg allerede gleder meg til å legge meg under dynen å lese den. Boken handler om hemmeligheten til å se bra ut og ha det gøy med fashion. Det er masse fine bilder og masse outfits. I boken finner du alt du trenger å vite innen mote. 

Har du boken?

The make-up i use?Den brune/rød fargen er altså rush, ikke pudder/fandition

Jeg bruker egentlig bare maskara i hverdagen nå, men selv om har jeg masse pudder, øyenskygge, eyeliner, leppestift, lip glosser osv. Jeg bruker som oftest pudder/fandition på vinteren. 

Bruker du noe av det samme som meg?

20% rabatt...

Det er 20% rabatt på sololje/solkrem på Cubus nå, og jeg måtte bare kjøpe en sololje. Den er superbra! Løp å kjøp på Cubus.121,50,- 

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • //Andrekk 1,2 eller 3?
 • //Blogg
 • //Hverdag
 • //Inspirasjon
 • //Konkuranse
 • //Mote
 • //Oppskrift
 • //Outfit
 • //Photo
 • //Skjønnhet og mote
 • //Spørsmålsrunde
 • //Tips
 • //Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits